Forrige Neste

"Last minute" tilbud til vinterferien

Publisert 9. februar 2017

Det nærmer seg vinterferie og her er noen tips enten det skal være en aktiv familietur eller noen avslappende dager for de voksne:

Color Line: Barn reiser GRATIS på cruise i skoleferien. Color Magic og Color Fantasy gjøres om til familieskip med masse aktiviteter for kids, tweens og teens i perioden 17.02-04.03. Les mer her!

Klækken Hotell: Det er kort vei til Ringkollen som kan friste med oppkjørte løyper, alpinbakke og akebakke. Klækken tilbyr gode priser på overnatting for hele familien i uke 8 og 9. Les mer her!

Refsnes Gods: Tilbring noen rolige dager med fokus på å nyte livet, kunsten og den/de du reiser med. Ekstra gode priser i vinterferien fra 13.02 -1.03. Les mer her!

Son Spa: Vinterferie på spa! Unn deg et avslappende spaopphold i vinterferien. Fra kr 900,- per person. Les mer her!

Quality Hotel Skjærgården: I forbindelse med vinterferien i uke 8 er det Sjørøvertema på hotellet, og de tilbyr familiepakke til kr 1650,- per rom per natt. Les mer her!

Thon Hotel Skeikampen: Vinterpakke i uke 8 med overnatting og heiskort på naturskjønne Skeikampen. Overnatting for 2 voksne og 2 barn under 12 år inkl. heiskort alle dager fra kr 2115,- per natt. Les mer her!

» Spør oss