Forrige Neste

"Last minute" tilbud til vinterferien

Publisert 9. februar 2017 10:19

Det nærmer seg vinterferie og her er noen tips enten det skal være en aktiv familietur eller noen avslappende dager for de voksne:

Color Line: Barn reiser GRATIS på cruise i skoleferien. Color Magic og Color Fantasy gjøres om til familieskip med masse aktiviteter for kids, tweens og teens i perioden 17.02-04.03. Les mer her!

Klækken Hotell: Det er kort vei til Ringkollen som kan friste med oppkjørte løyper, alpinbakke og akebakke. Klækken tilbyr gode priser på overnatting for hele familien i uke 8 og 9. Les mer her!

Refsnes Gods: Tilbring noen rolige dager med fokus på å nyte livet, kunsten og den/de du reiser med. Ekstra gode priser i vinterferien fra 13.02 -1.03. Les mer her!

Son Spa: Vinterferie på spa! Unn deg et avslappende spaopphold i vinterferien. Fra kr 900,- per person. Les mer her!

Quality Hotel Skjærgården: I forbindelse med vinterferien i uke 8 er det Sjørøvertema på hotellet, og de tilbyr familiepakke til kr 1650,- per rom per natt. Les mer her!

Thon Hotel Skeikampen: Vinterpakke i uke 8 med overnatting og heiskort på naturskjønne Skeikampen. Overnatting for 2 voksne og 2 barn under 12 år inkl. heiskort alle dager fra kr 2115,- per natt. Les mer her!

» Spør oss