Stockholm

Se hotell Kontakt oss

Velger du Stockholm for din konferanse, har du hele byens tilbud av aktiviteter, severdigheter og restauranter i nærheten.

Kun 20 minutter med expresstog fra flyplassen og du er i sentrum av Stockholm. Denne vakre byen ligger på 14 øyer som bindes sammen av 53 broer med utsikt til vannet i store deler av byen. Til og med i sentrum av byen går vannveiene på kryss og tvers, og du finner mange friområder, historiske severdigheter og attraksjoner midt i byen. Stockholm har et yrende restaurant- og natteliv samtidig som det er en vakker og fredfylt by.
Gamla Stan og den tilstøtende øya Riddarholmen er som et levende fotgjengervennlig museum fullt av severdigheter, restauranter, kafeer, barer og steder å handle i smale svingete brosteinsgater. Djurgården er en rolig oase midt i Stockholm. Her ligger mange av byens berømte museer og kulturelle attraksjoner som bla Vasamuseet, Gröna Lund, Abba-museet og Skansen. Djurgården kan nås med buss, trikk eller ferge fra sentrale Stockholm.

Reisen hit: Både Norwegian og SAS har mange daglige avganger fra Gardermoen, og det går direktefly fra alle de store byene i Norge. Flytid 1 time.

Publisert 13. mars 2023