Send forespørsel til Amerikalinjen - åpner 15. mars 2019 eller finn flere hotell i Oslo eller andre destinasjoner

Amerikalinjen - åpner 15. mars 2019

Jernbanetorget 2, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
122 75

Våren 2019 åpner Amerikalinjen! Et unikt boutiquehotell med fantastisk beliggenhet i den mest sentrale og levende delen av Oslo. I nærheten av alt hovedstaden har å by på.

På Amerikalinjen samler vi det beste av det gamle og det nye Oslo. Historien til bygningen 1919 sys sammen med dagens storby og resultatet heter Amerikalinjen. Her kan drømmer leve. Her verdsettes alle typer reiser, for vi vet at det er reisene som gjør livet rikere. Her blandes det Amerikanske mangfoldet med den Norske eventyrlysten. 122 rom og suiter med god takhøyde og kvalitet, Atlas Brasserie & Café, et allsidig klubblokale, cocktailbaren Pier 42, en frodig bakgård og et velutstyrt gym står klart til å ta deg imot i 2019.

Vår intime klubb er inspirert av New Yorks jazzscene. Klubben har egen inngang og ligger i Amerikalinjens underetasje. Med scene, state of the art lys- og lydanlegg, kjøkken og mulighet for servering kan Gustav romme mange typer eventer og arrangementer for ca. 75 personer.

Besøk vår frodige helårshave i hjertet av hotellet. Bestill fra Atlas’ meny eller slå deg ned med en drink eller kaffe. Vår grønne oase byr på en pause fra storbyens hektiske puls. Grønne, friske planter og gule originafliser på veggene skaper en helt egen atmosfære. Her finnes mange muligheter for de som ønsker en annerledes ramme på møter, lanseringer, fester og andre arrangementer. Haven har en kapasitet på 65 personer.

Amerikalinjen - åpner 15. mars 2019

Jernbanetorget 2, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
122 75
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

Rom

Rom

ISO 14001