Angelamfi Hitra

Grefsnesvågen, Hitra, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
21 40 50

Hos Angelamfi Hitra skreddersyr vi løsninger for at du skal få full uttelling for ditt arrangement.

Uansett type arrangement, firmatur, julebord, markering, avdelingstur, møtevirksomhet, kundearrangement, ledersamlinger, kurs eller konferanse, så kan vi tilby et maritimt miljø, frisk luft og god atmosfære bare 2,5 time fra Trondheim.

Hos oss får du overnatting i rorbuer med høy standard, stort konferanserom, badeanlegg med jacuzzi, badestamp og badstu, mat tilberedet av lokale råvarer, og spennende aktiviteter som blant annet havfiske, fotturer, ostesmaking og grillhytte med rom for diskusjoner og kreativ tenkning.

Angelamfi Hitra er et ferie- og konferansesenter, hvor du finner alt du forlanger og litt til!

Her er alt lagt til rette for gode møter, spennende fritid og vellykkede sosiale arrangementer.

Angelamfi Hitra har høy kvalitet på boenheter og båter. Samtlige boenheter ligger ved bryggekanten og med utsikt over vågen. Anlegget har også eget badeanlegg med boblebad, badestamp og badstu som står til disposisjon for våre gjester.

Møterom for inntil 50 og 16 personer, egen garderobe og toalett. Møterommene er tilknyttet en egen terrasse som kan benyttes til en benstrekk i kaffepausene. Møterommet har AV-utstyr og tilgang på trådløst internett.

Uvanlige, spennende og storslåtte opplevelser bringer mennesker sammen, noe å snakke om og bygge gode relasjoner, vi tilbyr en rekke aktiviteter som kan gjøre oppholdet til en minnerik opplevelse.

Du finner oss sørvest på Hitra, i Grefsnesvågen - ut mot storhavet og tusenvis av øyer, holmer og skjær.

Angelamfi Hitra

Grefsnesvågen, Hitra, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
21 40 50
WiFi

Wifi

Rom

Rom