Send forespørsel til Bølgen & Moi Briskeby eller finn flere hotell i Oslo eller andre destinasjoner

Bølgen & Moi Briskeby

Briskebyveien 31, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino

Hva med konferanse eller kurs på Bølgen & Moi Briskeby?

Bølgen & Moi Briskeby ligger i en ombygget transformatorstasjon fra 1942. Etter omfattende oppussing åpnet vi i 2001, til stor suksess. Bølgen og Moi Briskeby har blitt omtalt i mange nasjonale og internasjonale publikasjoner, deriblant Wallpaper.

På Briskeby er vi opptatt av nære relasjoner til våre gjester. Vi skreddersyr arrangementer akkurat slik du ønsker dem, fra to til 300 personer. Vi har et prisbelønt vinkart og er kjent for å ha veldig god mat. I tillegg er vi heldige som har mange bedrifter som besøker oss i jobbsammenheng.

Vi har to ulike selskapslokaler, en nyoppusset mezzanin hvor det er plass til 40 personer, og et lokale i vinkjelleren med plass til 30. Vi har prosjektor, lyd og lerret i alle våre avdelinger. I første etasje har vi en stor restaurantdel med plass til 100 personer sittende. Blir dere enda flere kan man slå sammen bar-delen som har plass til 80 personer, totalt 180 stk. Vår frokostbuffet fra kl. 07.30 torsdag og fredager er svært populær for bedrifter som vil bringe flere sammen, og samtidig kunne tilby dem en matbit!

Ta gjerne kontakt og kom innom for en titt for å se på ulike muligheter. Vi disker opp med deilige frokostbuffeter, velvalgte dag pakker med råvarer i sesong og drikke som går godt til maten. Er det ønskelig med annet teknisk utstyr, underholdning og overraskelser underveis bistår vi gjerne med å ordne dette. Hjertelig velkommen til en magisk opplevelse på Bølgen & Moi Briskeby, vi gleder oss!

Bølgen & Moi Briskeby

Briskebyveien 31, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
WiFi

Wifi