Bølgen & Moi Tjuvholmen

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema): 55

Hva med konferanse eller kurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen?

Len deg godt tilbake og la oss arrangere møter og konferanser for deg!. I Chambre Separee har vi kapasitet til maks 30 personer, da på 3 bord. Dersom kongebord ønskes er 22 personer maks antall. I Chambre Separee har også tilhørende privat uteplass.

Dersom man er et større selskap har vi også rikelig med plass til store grupper i vår restaurant.

Restauranten ved Oslofjorden med mat, drikke og kunst i kombinasjon "Velkommen til solsiden på Tjuvholmen hvor en varm, personlig og leken atmosfære er en fellesnevner! Her ser du direkte inn i kjøkkenet og baren, der magien skapes i samarbeid av våre dyktige kokker og bartendere. Menyen vår har fokus på gode råvarer i beste sesong og vinkartet vårt er belønnet i anerkjente Winespecatator. Vi er kåret til Norges beste internasjonale restaurant to år på rad av Bookatable og har en av Oslos største uteserveringer.

Ta gjerne kontakt og kom innom for en titt for å se på ulike muligheter. Vi disker opp med deilige frokostbuffeter, velvalgte dagpakker med råvarer i sesong og drikke som går godt til maten. På huset har vi projektor og lerret, håndholdt mikrofon og mygg. Er det ønskelig med annet teknisk utstyr bistår vi gjerne med en tekniker for å ordne dette. Hjertelig velkommen, vi gleder oss!

Tjuvholmen Allè 5, Oslo

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema): 55
Restaurant
Bar
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Chambre Separe 36

Meeting rooms

Chambre Separe

Board room: 36