Bølgen & Moi Tjuvholmen

Tjuvholmen Allè 5, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
50

Hva med konferanse eller kurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen?

Len deg godt tilbake og la oss arrangere møter og konferanser for deg! Vi har to lokaler som tar inntil 30 og 50 personer, og kan slås sammen for større grupper. I Chambre Separee har vi kapasitet til maks 36 personer, da på 3 bord. Dersom kongebord ønskes er 22 personer maks antall. I brasseriet er det flere møbleringsmuligheter, men maksantall sittende er 50 personer. Det er også mulig med cocktailbord og flere personer stående.

Restauranten ved Oslofjorden med mat, drikke og kunst i kombinasjon "Velkommen til solsiden på Tjuvholmen hvor en varm, personlig og leken atmosfære er en fellesnevner! Her ser du direkte inn i kjøkkenet og baren, der magien skapes i samarbeid av våre dyktige kokker og bartendere. Menyen vår har fokus på gode råvarer i beste sesong og vinkartet vårt er belønnet i anerkjente Winespecatator. Vi er kåret til Norges beste internasjonale restaurant to år på rad av Bookatable og har en av Oslos største uteserveringer.

Ta gjerne kontakt og kom innom for en titt for å se på ulike muligheter. Vi disker opp med deilige frokostbuffeter, velvalgte dagpakker med råvarer i sesong og drikke som går godt til maten. På huset har vi projektor og lerret, håndholdt mikrofon og mygg. Er det ønskelig med annet teknisk utstyr bistår vi gjerne med å ordne dette. Hjertelig velkommen, vi gleder oss!

Bølgen & Moi Tjuvholmen

Tjuvholmen Allè 5, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
50
WiFi

Wifi

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Avstand Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett Avstand
Chambre Separe 36

Møterom

Chambre Separe

Styrerom: 36