Bokhotellet Lyngørporten

Sliperiveien, Tvedestrand, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
90 120

Praktfull sørlandsidyll mellom Risør og Tvedestrand med havutsikt mot verneverdige Lyngør.

Søker du overnatting, ferie, rekreasjon, kurs eller konferanse på Sørlandet og Aust-Agder i området Lyngør, Tvedestrand og Risør? Velkommen til Bokhotellet Lyngørporten!

Når du først reiser bort vil du ha det godt. Ikke bare vil du spise god mat, ligge i gode senger og oppleve god service fra vertskapet, men du vil også ha det vakkert rundt deg. Bo i vakre rom ved sjøkanten. Og hva er vel bedre for både sjel, sinn og kropp enn å være ved sjøen? For ikke å si på sjøen. For nærmere havet kommer du ikke.

Du finner oss på Gjeving, fastlandsiden av det verneverdig Lyngør, helt i vannkanten ut mot Lyngørsundet. I denne sørlandsidyllen kan vi tilby overnatting, ferie og rekreasjon i sørlandshus/leiligheter, restaurant, bar samt uterestaurant med praktfull utsikt mot havet. Vi inviterer også til kurs- og konferanser med plass til opptil 90 personer i klasserom og 120 i kino, og samtlige møterom er fleksibelt innredet med moderne teknisk utstyr.

Sørlandsidyllen Bokhotellet Lyngørporten inviterer til overnatting, fritid, rekreasjon, kurs og konferanser hele året. Hotellet består av sørlandshus og leiligheter helt i vannkanten med praktfull utsikt mot Lyngør.

Bokhotellet Lyngørporten

Sliperiveien, Tvedestrand, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
90 120
WiFi

Wifi