Bølgen & Moi Gimle

Maks kapasitet (gjester): 176
Maks antall i største møterom (kino): 80

En perle på Gimle! Hos oss finner du en unik restaurant med personlig preg. Bølgen & Moi Gimle ligger i et fantastisk bygg fra 1912.

Vi har flere ulike lokaler som egner seg til møte. Baren vår har kapasitet til 60 personer fordelt over flere bord. Selskapslokalet Cognac har plass til 14 personer og ligger skjermet til innerst i restauranten. Selskapslokalet Champagne har plass til 24 personer fordelt på flere langbord. For behov for større lokaler kan man også bruke vår restaurantavdeling som har plass til 120 personer.

Vi har teknisk utstyr som prosjektor, lerret, lyd og flippover. Er det ønskelig med annet teknisk utstyr, underholdning og overraskelser underveis bistår vi gjerne med å ordne dette. Vi på Bølgen & Moi Gimle er opptatt av nære relasjoner til alle våre gjester. Vi skreddersyr derfor arrangementet akkurat slik du ønsker det, fra to til 200 personer. Så ta gjerne kontakt og kom innom for en titt for å se på våre ulike muligheter. Vi disker opp med deilige frokostbuffeer 6 av 7 dager i uken, fra kl. 06.30 mandag til fredag og fra kl. 09.00 på lørdager. Velvalgte dag-pakker med råvarer i sesong og drikke som går godt til maten. Hjertelig velkommen til en magisk opplevelse på Bølgen & Moi Gimle, hvor våre gjester er i fokus, vi gleder oss til å ta imot dere!

Bygdøy Allé 53, Oslo

Maks kapasitet (gjester): 176
Maks antall i største møterom (kino): 80
Restaurant
Bar
Parkering
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Chambré Bankett
Møterom/chambré Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Chambré
Champagne 24
Cognac 14

Møterom

Champagne

Chambré: 24

Cognac

Chambré: 14