Christiania

Nedre Voll gate 19, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
90

Hva med konferanse eller kurs på Christiania?

Dette er stedet hvor gammelt møter nytt og hvor antikviteter er knyttet sammen med moderne design i et unikt lokale. Fredag og lørdag glir restauranten over i et pulserende nattliv hvor våre residence DJ ‘s sørger for deilige rytmer ut i natten. Barsjef Fernando Saez og hans crew finner du bak Oslos mest sentrale bar alle dager (unntatt søndag og mandag, da hviler vi!) Christianias serverer House Coctails, klassiske drinker og har en egen Gin & Tonic-meny.

TAKTERRASSEN På Christiania kan du nyte sommeren på deres flotte takterrasse. Her kan du arrangere private arrangementer for opptil 120 personer. Stedet passer utmerket til firmaets sommerfest så vel som til private feiringer.

MEETINGS & EVENT: På Christiania har du rom til å forme ditt eget arrangement hvor vi har fokus på kvalitet og service. Vi tilbyr et fleksibelt lokale som vil skape flotte rammer og gode samtaler for ditt event. Hva med å starte konferansen/seminaret i vår fantastiske BUE hvor morgenlyset stiger inne, kaffen er nytrukket og en motiverende frokost blir servert? Her vil frokostmøtet få den perfekte rammen for en kreativ og inspirerende sammenkomst. Etter et vellykket faglig program dekkes det om, eller dere kan trå inn i vårt Landhandleri som er perfekt for middag med akkurat den mengden av festligheter dere ønsker. Her spiller DJ og lager deilig stemning til festfylte deltagere, egen bar er tilknyttet området, og dere sitter for dere selv om også om restauranten tar imot øvrige gjester.

Dersom dere ønsker å fylle arrangementet deres med det lille ekstra så kan vi også tilby Silent Disco og Morning Beat/Morgen Strekk. Dette er flotte elementer som setter prikken over i’en på et faglig og sosialt innhold!

Er du på utkikk etter lukket selskap kan vi tilby dere hele restauranten med en total kapasitet på 350 personer.

Christiania

Nedre Voll gate 19, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
90
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet