Comfort Hotel Ringerike

Kongens gate 3, Ringerike, Norge
Rom Klasse Kino
82 120 180

Comfort Hotel Ringerike - du finner oss 50 minutter fra Oslo - én time fra Gardermoen flyplass.

Hotellet har egen parkeringsplass og 82 store rom med bad, telefon, TV med filmkanaler, trådløst internett, buksepresse, hårføner og et lite kjøleskap. Vi har både handicaprom og rom for allergikere.

Comfort Hotel Ringerike har 10 møterom med møtekapasitet for opptil 160 personer. Alle våre møterom har topp morderne teknisk utstyr.

I vår café serveres frokost fra 07.00 til kl 11.00 (søndager til kl 12.00). I hotellets store, lyse og komfortable lobbybar kan du slappe av med en avis, se nyhetene på flatskjerm, hygge deg med en kopp kaffe og noe å tygge på, eller et glass med noe leskende.

Bryggerikjeller'n ligger i hotellets underetasje. Her serveres middagen! I tillegg til fire selskapslokaler er det også bar pub og salonger.

Comfort Beauty Clinique tilbyr alt fra ansikts-behandling til bindevevsmassasje og stressrelease for stive nakker og skuldre. Vårt nye Comfort Fitness Center har alt man trenger av moderne utstyr for en god treningsøkt.

Hvis ønskelig hjelper vi til med hyggelige utflukter. Med bare få kilometers avstand kan man delta på elvecruise med "Dronning Tyra", besøke Kistefos-Museet, Hadeland Glassverk, Tyrifjorden Golfklubb eller Nordmarka med Ringkollen som utgangspunk.

Comfort Hotel Ringerike er 100 % røykfritt!

Velkommen til en spennende byopplevelse!

Årets HØNEFOSSREVY 2.juni-10.juli 2011 - i år med gjestespiller Brit Elisabeth Haagensli!!

Comfort Hotel Ringerike

Kongens gate 3, Ringerike, Norge
Rom Klasse Kino
82 120 180

Wifi

Rom