Send forespørsel til Comfort Hotel Ringerike eller finn flere hotell i Ringerike eller andre destinasjoner

Comfort Hotel Ringerike

Kongens gate 3, Ringerike, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
82 120 180

Hva med konferanse eller kurs på Comfort Hotel Ringerike?

Når du reiser til Hønefoss for å gjøre forretninger, vil du kunne finne alt du trenger for et produktivt opphold på vårt sentrale hotell. Med 82 hotellrom og fem konferanserom, er våre fasiliteter ideelle for alle slags møter eller forretningstreff.

Med gode forbindelser til både Oslo Lufthavn og Sandefjord Lufthavn, er Comfort Hotel Ringerike et perfekt utgangspunkt for business. Takket være vår sentrale beliggenhet har du et perfekt utgangspunkt for å utforske Hønefoss.

Hotellet har egen parkeringsplass og 82 store rom med bad, telefon, TV med filmkanaler, trådløst internett, buksepresse, hårføner og et lite kjøleskap. Vi har både handicaprom og rom for allergikere.

I vår café serveres frokost fra 07.00 til kl 11.00 (søndager til kl 12.00). I hotellets store, lyse og komfortable lobbybar kan du slappe av med en avis, se nyhetene på flatskjerm, hygge deg med en kopp kaffe og noe å tygge på, eller et glass med noe leskende.

Bryggerikjeller'n ligger i hotellets underetasje. Her serveres middagen! I tillegg til fire selskapslokaler er det også bar pub og salonger.

Hvis ønskelig hjelper vi til med hyggelige utflukter. Med bare få kilometers avstand kan man delta på elvecruise med "Dronning Tyra", besøke Kistefos-Museet, Hadeland Glassverk, Tyrifjorden Golfklubb eller Nordmarka med Ringkollen som utgangspunk.

Comfort Hotel Ringerike

Kongens gate 3, Ringerike, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
82 120 180
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Trimrom

Trimrom

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Rom

Rom

ISO 14001