Dinner Barcode
Maks kapasitet (gjester): | 160 |
---|---|
Maks antall i største møterom (kino): | 18 |
Dinner Barcode i Bjørvika tilbyr en smak av Asia midt i Oslo sentrum. Vår restaurant kombinerer tradisjon og innovasjon, med klassikere som Crispy Duck og retter laget i vår eksklusive pekingovn – én av kun 15 i Europa.
Dinner Barcode er en del av en rik historie som startet i 1989 med åpningen av vår første restaurant i Oslo sentrum. Siden den gang har vi vært kjent for å bringe autentiske kinesiske smaker og forene tradisjon med innovasjon gjennom flere tiår. Med fokus på Szechuan- og kantonesiske spesialiteter, jobber vi daglig for å gi våre gjester en uforglemmelig opplevelse, hvor smak, interiør og service går hånd i hånd.
Vår mezzanin har kapasitet til opptil 18 personer og ligger som en lav mellometasje over hovedrestauranten. Lokalet er ikke helt lukket, men gir likevel en skjermet og intim atmosfære. Her kan gjester samles rundt et langbord eller mindre bord, og rommet er utstyrt med projektor og lerret, ideelt for å kombinere middag med møter eller presentasjoner.
For grupper som bare ønsker/har behov for delvis avskjermede områder, har vi "kuben" med kapasitet til opptil 24 personer, eller "Chef’s Area" med kapasitet til opptil 38 personer.
Hos Dinner Barcode står gjesten alltid i fokus. Vi skreddersyr menyer og opplevelser basert på dine ønsker, enten det gjelder smak, allergier eller budsjett. Et besøk hos oss er mer enn bare et måltid – det er en reise gjennom autentiske asiatiske smaker midt i Oslo sentrum.
Velkommen til Dinner Barcode – en smakfull opplevelse du sent vil glemme!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Møterom/chambré | Kino | Skoleoppsett | U-bord | Styrerom | Chambré | m² |
---|---|---|---|---|---|---|
Mezzanin | — | — | — | 18 | — | — |
Chef´s Area | — | 38 | — | — | — | — |
Kuben | — | 24 | — | — | — | — |
Møterom
Mezzanin
Styrerom: 18
Chef´s Area
Skoleoppsett: 38
Kuben
Skoleoppsett: 24