DogA Norsk Design- og Arkitektursenter

Hausmanns gate 16, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
0 350

Hva med konferanse eller kurs på DogA?

På DOGA tilbyr vi unike lokaler – der historie møter nåtid. Vi har alt fra små intime møterom til Norges råeste lokale – den store maskinhallen som var hjertet i den gamle transformatorstasjonen.

Mat og drikke bestilles gjennom deres samarbeidspartner Funky Fresh Foods. De har også skjenkebevilling. Stedet er ikke teknisk utrustet, men mulig å rigge opp.

DogA Norsk Design- og Arkitektursenter er etablert av Norsk Form og Norsk Designråd. Senteret tilbyr skiftende design- og arkitekturutstillinger, konferanserom, møterom, butikk og spisestedet Kafe Transformator. Senteret ligger svært sentralt og har kort vei til parkering og Oslo S. DogA disponerer to tidligere industribygninger, Ankertorget transformatorstasjon, som står oppført på Byantikvarens Gule Liste. Maskinsalen, reist i 1898-1900 og 1912-1913, er tegnet i klassisk stil med vakre industrivinduer i stål, tilpasset nærmeste nabo Jakob kirke (nå kulturkirken Jakob). Bygningene fikk Statens Byggeskikkpris i 2006, Cityprisen i 2007 og Olavsrosa i 2008.

Lokalet Atriet: Atriet strekker seg gjennom DOGA-bygget og har flere muligheter for arrangementer, mindre utstillinger, servering og mingling. Lyset strømmer inn fra vinduer i taket og mot akerselva.

Lokalet Formlab: De store vinduene mot akerselva, naturlig dagslys og den gode takhøyden gjør Formlab til et behagelig sted for møter, workshops, seminarer eller foredrag. Det er også ideelt for fotografering eller filming.

Lokalet Hallen: Det største og mest fleksible rommet på DOGA passer for eksempel til store konferanser og seminarer med mange deltakere, workshops, fullskalaproduksjon, lanseringer, filmfremvisninger og fester. Rommet er en gammel maskinhall fra 1898 og har en unik arkitektur som bakgrunn for mange typer arrangementer.

Lokalet Mezzaninen: Opp trappen innenfor døren på DOGA finner du Mezzaninen; et luftig rom til blant annet workshops, frokostmøter og filmvisninger. Lokalet har imponerende utsikt over både Akerselva utenfor og den store Hallen på DOGA

DogA Norsk Design- og Arkitektursenter

Hausmanns gate 16, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
0 350
WiFi

Wifi

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Hallen 350 250 340
Atriet 80 60 175
Formlab 80 60 141
Mezzaninen 80 60 141