Gamle Museet Konferanse & Selskapslokale

Dronningensgate 4, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
220 450

Hva med konferanse eller kurs på Gamle Museet?

Fleksibelt konferanselokale i Oslo sentrum
Gamle Museet er et fleksibelt utleielokale som egner seg til blant annet konferanser, workshops, frokostmøter, utstillinger, messer og motevisninger. Lokalet er på nesten 2000 kvm og strekker seg over tre etasjer med flere saler og grupperom/møterom.

Kapasitet: 50-600 personer.

Skreddersydde løsninger
En dedikert prosjektleder bistår deg med hele prosessen fra første kontakt til arrangementet er gjennomført. På Gamle Museet får du et skreddersydd opplegg etter dine preferanser. Prosjektlederen kjenner lokalet og hjelper deg med å finne de beste løsningene. Velg mellom ulike konferansepakker, eller få en tilpasset meny etter dine behov.

Utstillinger, messer og motevisninger
Med brutto utstillingsareal på ca. 1200 kvm kan Gamle Museet arrangere messer og utstillinger. Lokalet har egen inngang for varebil som kommer helt inn, slik at det blir enkelt for arrangører og utstillere å rigge opp og ned. Det er god plass til å sette opp en catwalk ved motevisninger.

God beliggenhet og gangavstand til Oslo S
Gamle Museet ligger i Dronningens gate, et par minutters gange fra Oslo S og all kollektivtrafikk. Dette gjør det enkelt for alle gjester som kommer fra byen eller utenbysfra. Det er også flere hoteller i umiddelbar nærhet, samt offentlig parkeringshus et kvartal unna.

Bankett og firmafest
Dette er et kombinert selskaps- og konferanselokale som med enkle grep kan gjøres om. Arranger en heldagskonferanse og avslutt dagen med en bankett og festmiddag for dine gjester. Gjestene kan oppholde seg i andre deler av lokalet mens det rigges om, eller så kan man for eksempel planlegge en historisk omvisning i Kvadraturen.

Gamle Museet Konferanse & Selskapslokale

Dronningensgate 4, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
220 450
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett Korona-kapasitet
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett Korona-kapasitet
Hovedsal 450 250 100 400 390
Big Time 220 70 45 65 120 160
Møterom 70 40 30 30 80
Mingleområde 100