Gamle Museet Konferanse & Selskapslokale

Dronningensgate 4, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
3 220 450

Hva med konferanse eller kurs på Gamle Museet?

Det prisbelønte bygget som tidligere huset Astrup Fearnley Museet, har blitt gjort om til et unikt konferanse-, messe- og selskapslokale i Oslo. Vi har innredet nesten 2000 m2 av det gamle museet til det som nå huser et av Oslos største selskapslokaler.

Vi ønsker å tilby en annerledes konferanse i disse unike lokalene. I tillegg til skreddersydde løsninger for deg og ditt arrangement, tilbyr vi konferansepakker som dekker de fleste behov. Ta kontakt for tilbud/befaring. Snakk med oss dersom du har spesielle behov eller ønsker. Vi diskuterer gjerne en samarbeidsavtale dersom det er aktuelt.

Et unikt utstillings- og messelokale
Med et brutto utstillingsareal på ca. 1200 m2, kan Gamle Museet arrangere de fleste typer messer og utstillinger. Med mulighet til å kjøre direkte inn i lokalet, blir det enkelt for arrangører og utstillere å rigge opp og ned.

Ved å arrangere messen/utstillingen i Gamle Museet, gir man både utstillere og gjester mulighet til å oppleve et annerledes arrangement. Lokalet har det meste av det man -trenger, både bord, stoler, teknisk utstyr, strømuttak, projektor osv. Med en beliggenhet kun 5 minutters gange fra Oslo S, er det svært enkelt å komme seg til og fra lokalet.

Et vellykket arrangement krever god planlegging, og våre prosjektledere har bred erfaring fra arrangementer i Gamle Museet så vel som andre lokaler. Denne erfaringen er unik, og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til oss.

Et unikt selskapslokale
Gamle Museet er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, både konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer med eller uten bespisning. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Ta kontakt med oss for tilbud eller en befaring.

Gamle Museet Konferanse & Selskapslokale

Dronningensgate 4, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
3 220 450
WiFi

Wifi

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Hovedsal 450 250 100 400 390
Big Time 220 70 65 120 160
Mingleområde 100 70
Møterom 70 40 30 30 80