GudbrandsGard Hotell

Mellomstasjonen Kvitfjell, Ringebu, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
79 200 250

Hva med konferanse eller kurs på GudbrandsGard Hotell?

Konferanseavdelingen byr på alt fra små intime grupperom fra 2 til 15 personer og opp til vår moderne konferansesal for opptil 250 personer i kino og 180 i klasseromsoppsett. Kongressalen kan i tillegg brukes til banketter, bryllup og messer. Plenumssal med plass til 150 personer ligger i samme etasje. Denne kan deles i to med plass til henholdsvis 40 og 50 personer i klasseoppsett.

GudbrandsGard Hotell ligger på Mellomstasjonen i Kvitfjell Alpinanlegg, ca 24 mil fra Oslo og 5 mil fra Lillehammer. Hotellet har 79 rom, alle dobbeltrom og suiter. I tillegg disponerer vi leiligheter og hytter i nærheten som gjøre at vi kan tilby over 250 sengeplasser. Hotellet har velværeavdeling med svømmebasseng, boblebad, trimrom og behandlinger. Det finnes Vinkjeller, skibar, restaurant, skicafe, lobbybar og à la carte restaurant for å nevne noe.

Vi kan ønske velkommen til Norges mest særegne skihotell bygget i laftet tømmer etter gammel norsk byggeskikk og med all moderne komfort. Det er ski inn-ski ut til slalåm i Kvitfjell Alpinanlegg og 600 km langrenn. Alpinbakkene har alt fra snille familiebakker til World-Cup løypa der World-Cup arrangerer årlig. Heisene som går til begge sider av fjellet ligger rett utenfor døren. Utsikten kan du nyte fra vår 300 kvm store Terrasse.

I samarbeid med leverandører tilbyr vi et rikt utvalg aktiviteter både inne og ute. Skiskole, skiutleie og sportsbutikk ligger i forlengelsen av hotellet. Samarbeide med busselskaper og NSB gjør det enkelt å ta seg til Kvitfjell.

Velkommen til eventyret!

GudbrandsGard Hotell

Mellomstasjonen Kvitfjell, Ringebu, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
79 200 250
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Basseng

Basseng

Spabehandling

Spabehandling

Trimrom

Trimrom

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Avstand Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett Avstand
Kongressen 250 170 300