Hoel Gård

Tingnesveien 581, Ringsaker, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
35 40 65

Hva med kurs eller konferanse på Hoel gård?

Hoel Gård ønsker private, næringslivs-, foreningsgjester og kulturaktører velkommen til gården. Her skreddersys opplegg for bespisning og overnatting etter antall og behov.

I storsalen i hovedbygningen er det plass til cirka 40 kurs og konferansegjester. Innredes salen til foredrag økes kapasiteten til cirka 65 gjester. Salen er utstyrt med nødvendig fremvisningsutstyr. Leie av salen kan kombineres med bespisning og overnatting. Ved helt spesielle anledninger benyttes telt i hagen og det kan dekkes til 260 gjester. Tilsammen er det 42 overnattingsplasser på Hoel Gård. (Med god utnyttelse av portnerboligene kan vi huse 40-45 gjester.)

På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Hoel Gård. Idyllisk til i landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana». Gården er en levende gård med produksjon av slaktekylling, korn, frø og potet i tillegg til den utadrettede virksomheten som siden 1993 har ført uttallige mennesker hit. Vertskapet Vigdis og Per Eilif Sandberg benytter de mange bygningene og deres kulturhistorie til å ønske gjester velkommen til kurs og konferanser, små og store selskaper, overnatting og kulturbegivenheter — sommer som vinter.

Hoel Gård

Tingnesveien 581, Ringsaker, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
35 40 65
WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Rom

Rom