Hoel Gård

Tingnesveien 581, Ringsaker, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
37 40 65

Hva med kurs eller konferanse på Hoel gård?

Hoel Gård ønsker private, næringslivs-, foreningsgjester og kulturaktører velkommen til gården. Her skreddersys opplegg for bespisning og overnatting etter antall og behov.

I storsalen i hovedbygningen er det plass til ca 40 kurs og konferansegjester i U-bord. Innredes salen til foredrag økes kapasiteten til cirka 65 gjester. Salen er utstyrt med nødvendig fremvisningsutstyr. I restauranten kan vi dekke til opp mot 135 stk. Tilsammen er det 37 rom på Hoel Gård med maks kapasitet ca 75 personer. Vi setter stor vekt på matopplevelse og et alltid tilstedeværende vertskap. Herskapelig og jordnært – sommer som vinter.

På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Hoel Gård. Idyllisk til i landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana». Gården er en levende gård med produksjon av slaktekylling, korn, frø og potet i tillegg til den utadrettede virksomheten som siden 1993 har ført uttallige mennesker hit. Vertskapet Vigdis og Per Eilif Sandberg benytter de mange bygningene og deres kulturhistorie til å ønske gjester velkommen til kurs og konferanser, små og store selskaper, overnatting og kulturbegivenheter — sommer som vinter.

Hoel Gård

Tingnesveien 581, Ringsaker, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
37 40 65
WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Rom

Rom

Videokonferanse

Videokonferanse