Justisen

Møllergata 15, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
100

Hva med konferanse eller kurs på Justisen?

Justisen holder til i en av Oslos eldste bygårder, og består av flere barer og selskapslokaler fordelt på to etasjer. Baren har en stor bakgård med uteservering hele året, og egne selskapslokaler som kan bookes til f.eks. julebord, sommerfest, kick off, bursdagsfeiring osv.

Med interiør og innredning inspirert av flere epoker fra 1900-tallet, tilbyr Justisen et helt spesielt selskapslokale. Her kan store og små selskaper samles for diverse markeringer i en behagelig atmosfære.

Kapasitet selskap: inntil 100 personer

Barer med historisk interiør
Inviter til familieselskap, julebord, kick off og andre selskapeligheter i de hjemmekoselige stuene i 2. etasje. Innredningen er inspirert av interiøret som ble brukt i leilighetene i denne etasjen på store deler av 1900-tallet.

I dag består hele andre etasje av flere barer med ulikt konsept. Det er god plass til større og mindre grupper, og man kan nyte god mat og drikke i hyggelig selskap.

Skreddersydde løsninger
Legg ditt neste firmaarrangement til Justisen. Her kan gjestene kose seg i avslappende omgivelser med historien sittende i veggene. Lokalene er uformelle og har en behagelig, hjemmekoselig atmosfære.

I disse lokalene kan du feire bursdag med venner, arrangere sommerfest, julebord eller andre firmafester i flotte omgivelser. Du får et skreddersydd opplegg etter dine preferanser, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng.

Sommerfest i bakgården
Bakgården er en lun og innbydende plass som er åpen hele året! Her får du sommerfølelsen året rundt. Arranger sommerfesten på Justisen, både med og uten mat. Det er også plass til å bygge opp en liten scene i bakgården til underholdning.

Book julebord på Justisen
Vær ute i god tid hvis du ønsker å booke Justisen til julebordet, for dette er et populært julebordlokale. Velg mat fra en selskapsmeny, eller bestill juletapas til gjestene. Det er ulik størrelse på rommene, og man kan reservere hele eller deler av lokalet.

Justisen

Møllergata 15, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
100
WiFi

Wifi