Kristiansand Kongressenter Q42

Number of hotel rooms: 11
Max number in largest meeting room (cinema): 1315

Hva med kongress eller konferanse i Kristiansand Kongressenter?

Skal du arrangerer kongress eller konferanse, et stort event med bankett eller konsert, messe, kurs eller utstilling i Kristiansand? Kristiansand Kongressenter tilrettelegger for alle typer arrangement i stor eller liten skala. Vi tilbyr et bredt utvalg av fleksible og moderne lokaler med kapasitet fra 10–1315 sitteplasser, med et av Norges beste tekniske lyd og lysanlegg. Vi tilbyr også store foajéområder tilpasset registrering, mingling, servering og utstilling. La oss hjelpe med alt fra planlegging til gjennomføring.

Kristiansand kongressenter i Q42 ligger midt i Kristiansand, på hjørnet av Dronningensgate og Elvegata, kun et steinkast unna Bystranda og 10 minutters gange fra Markensgaten. Posebyen med sine små idylliske hvitmalte Sørlandshus finner du like rundt hjørnet og fine turområder omgir byen.

Hotell Q42 Q42 Hotel tilbyr 11 flotte, store rom i 2. og 3. etasje i Q42 – midt i Kvadraturen. Hos oss sover du godt. Alle hotellrommene er fra 30 til 40 m2. Åtte av suitene er familierom, med dobbeltseng eller sovesofa som fast møbel. Flere av rommene har balkong med deilig kveldssol og takterrassen er lett tilgjengelig fra korridoren i tredje etasje.

Kristiansand har mye å by på; blant annet kunstmuseer, kino og kulturarenaer, et stort utvalg av kafeer og restauranter med mat fra alle verdenshjørner, lokale nisjebutikker og større shoppingsentre. Fiskebrygga med fiskemarkedet er spennende for små og store, og her finner du også flere spisesteder, samt et yrende båtliv om sommeren. Kristiansand Dyrepark og Nordens største kjøpesenter Sørlandssenteret er kun 15 minutter unna med bil.

Flybuss og lokalbuss har stopp like utenfor hovedinngangen til Q42, og gjør det svært enkelt å komme seg rundt fra hotellet. Det er enkelt å komme seg til Kristiansand, både med båt, tog, buss og fly. Dersom du kommer med bil, kan du forhåndsbestille parkering i vår garasje. Til våre arrangører kan vi tilby Sørlandets eneste bilheis fra gatenivå og rett ned til backstage for hovedsalen. Dette passer ting for transport og logistikk av teknisk utstyr og artister.

Parkeringsmuligheter i nærheten:
• Elvegata 4 (taket av Reinhardtbygget) • Elvegata 52/ Kristian IVs gate (innkjøring v/ Circle K) • Kasernen P-hus (Kongensgate 76) • Torvet P-hus • AQ P-hus • Gateparkering

Elvegata 11a, Kristiansand

Number of hotel rooms: 11
Max number in largest meeting room (cinema): 1315
Rooms
Accessibility
Parking
Video conferencing
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Hovedsalen 1315 500 450 1150
Bisalen 175 125 140 212
Møterom 1 - 4 100 55 26

Meeting rooms

Hovedsalen

School setup: 500 Reception: 450 Cinema: 1315

Bisalen

School setup: 125 Reception: 140 Cinema: 175

Møterom 1 - 4

School setup: 55 Board room: 26 Cinema: 100