Mølla Hotel Lillehammer

Elvegata 12, Lillehammer, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
58 60 75

Hva med konferanse eller kurs på Mølla Hotell?

Når dere legger en konferanse til Mølla vil vi kunne gi dere all oppmerksomhet og den gode pleie som bare kan gis av et så lite og intimt hotell som Mølla. Tema på vårt konferanserom, Mølleloftet, er Sigrid Undsets liv og virke. Her kan du skille klinten fra hveten og servere dine gullkorn. Mølleloftet har plass til 60 personer i klasserom.

Mølla Hotell er byens minste kjedeløse hotell. Den 36 meter høye bygningen rommer 58 rom, eller kornkammer som vi kaller de. Mølla hotell ble bygd i forbindelse med OL 1994. Dvs. enn måned etter at Mølla malte sitt siste korn, startet ombyggingen til hotell. Vi har bestrebet oss på å skape et hotell som kombinerer tradisjon og særpreg med dagens krav til komfort og service. I mølledriftens storhetsdager var Lillehammer kjent for sine mange vannposter. I dag finner du byens høyeste vannpost, Toppen Skybar, under kornsiloens glasskuppel. Det er kanskje dristig å kalle Toppen Skybar en vannpost, men vi vil gjerne at den skal fungere slik de gamle vannpostene gjorde; som et uformelt treffsted med utsikt mot Lysgårdsbakkene. I Kvernhuset fra 1863 ligger vår restaurant EGON.

Mølla Hotell ligger i sentrum rett nedenfor Lillehammers berømte Storgata og avstand til Lillehammer Skysstasjon er 300 meter. Vi er kjent for å ordne det meste som f.eks utendørs aktiviteter eller bespisning.
Det skulle glede oss å få ønske deg velkommen til Lillehammer og charmhotellet Mølla!

Mølla Hotel Lillehammer

Elvegata 12, Lillehammer, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
58 60 75
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Parkering

Parkering

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Mølleloftet 75 60 36 28 120
Gullkornet 6 22