Mølla Hotel Lillehammer

Number of hotel rooms: 58
Max number in largest meeting room (cinema): 40

Hva med konferanse eller kurs på Mølla Hotell?

Mølla Hotell er et hotell fullt av sjarm, midt i hjertet av Lillehammer. Vi er det eneste fullservice hotellet i sentrum, med hotellrom, møterom, restaurant og bar under samme tak. Den 36 meter høye bygningen, som tidligere var mølle og kornlager, rommer 58 koselige hotellrom og 2 møterom. Hvert av hotellrommene er utformet etter de opprinnelige kornkamrene, slik at ingen rom er like per etasje. Toppen Skybar, øverst på siloen er et uformelt treffsted med en fin atmosfære og panoramautsikt fra Mjøsa på den ene siden til Lysgårdsbakkene på den andre. I Kvernhuset fra 1863 ligger vår restaurant Egon, som med sine murvegger, solide bjelkelag og lune kroker byr på en koselig stemning under måltidet.

Når dere legger en konferanse til Mølla vil vi gi dere all oppmerksomhet og den gode pleie som bare kan gis av et så lite og intimt hotell. Tema på vårt konferanserom, Mølleloftet, er Sigrid Undsets liv og virke. Her kan du skille klinten fra hveten og servere dine gullkorn. Mølleloftet har plass til 60 personer i klasserom. Vi har også et lite styrerom, Gullkornet, som rommer seks personer. Her kan pc lett kobles direkte til flatskjerm.

Mølla Hotell ligger i sentrum rett nedenfor Lillehammers berømte Storgata og avstand til Lillehammer Skysstasjon er 300 meter. Vi ordner gjerne aktiviteter eller annen bespisning til gruppen om dere ønsker det, på Lillehammer er mulighetene mange. Vi håper på å få ønske dere velkommen til Lillehammer og charmhotellet Mølla!

Elvegata 12, Lillehammer

Number of hotel rooms: 58
Max number in largest meeting room (cinema): 40
Rooms
Restaurant
Bar
Accessibility
Parking
Eco Lighthouse
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Mølleloftet 40 30 20 20 120
Gullkornet 6 22

Meeting rooms

Mølleloftet

U-table: 20 School setup: 30 Board room: 20 Cinema: 40 Floor: 2. etasje Daylight: Yes

Gullkornet

Board room: 6 Floor: 2. etasje