Panorama Konferansehotell

Austefjordveien 165, Steinsland, Norge
Rom Klasse Kino
57 110 250

Panorama Hotell er bygget på tuftene av tidligere Norlandia Marsteinen hotell, i havgapet sør på Sotra, ca. 36 km fra Bergen Sentrum.

Hotellet har nydelig beliggenhet med utsikt mot fjorden og innseilingen til Bergen. Hotellet har et unikt design, inspirert av lokal kystkultur, presentert på en moderne og nyskapende måte. Aktiviteter er et viktig satsingsområde for oss, og vi tilbyr bl.a. havørnsafari, kajakk kurs, teambuilding og selvsagt havfiske og andre båtturer. Vi har 55 dobbel/twin rom og 2 deluxrom, samt 6 konferanserom med plass til 5-200 personer.

Hotellet er fremdeles under utvikling, og i løpet av 2015 vil det stå klar en ny konferanseavdeling med bl.a. en festsal med mulighet for bankettservering for opptil 700-800 personer.

I mai 2013 overtok hotellet driften av det kjente landemerket Marsteinen Fyr. Fyret er renovert i 2010 og har 22 sengeplasser samt mulighet for servering og konferanse. Vi tilbyr alt i fra konferansepakker med overnatting til private selskap med et minimumsantall på 8 personer. Transporten ut går fra hotellet med RIB-båter eller helikopter. Et unikt og spektakulært resemål men ikke finner mange steder.

Panorama Konferansehotell

Austefjordveien 165, Steinsland, Norge
Rom Klasse Kino
57 110 250

Wifi

Rom