PS:hotel by Nordic Choice

Number of hotel rooms: 31
Max number in largest meeting room (cinema): 50

Hva med konferanse eller kurs på PS:hotel by Nordic Choice?

Sentralt lokalisert midt på Vulkan er vi perfekt for både møter, og mindre kurs og konferanser. Vi syns selv at muligheten dere har med å leie Oslos minste hotell (31 rom) kombinert med å bruke møteromsfasiliteter og vår restaurant / uteservering nesten som dere passer dere, fordi dere er de eneste gjestene er helt uslåelig.

Vi har to suiter i vår toppetasje. Med en flott utsikt mot Akerselva og Grünerløkka, egner disse rommene seg for små og kreative møter! Rommene er lyse og gir energi til lange møtedager. Restauranten ligger i vår underetasje og er et godt alternativ for uformelle workshops og seminarer på ettermiddag/kveld eller i helgene. Eller kanskje du ønsker å ha din egen utstilling her?

Med våre 31 hotellrom er PS:hotel by Nordic Choice Oslos minste hotell, og ligger sentralt på Grünerløkka. Denne bydelen er en av Oslos mest levende bydeler, mye på grunn av menneskene som bor og virker her. Vårt hotell ligger like ved Akerselva og har Mathallen som nærmeste nabo. Langs Akerselva finner vi flotte grøntområder, parker og turstier.

Vulkan 22, Oslo

Number of hotel rooms: 31
Max number in largest meeting room (cinema): 50
Rooms
Restaurant
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Restauranten 60 60
Akerselva 50 35 24
Styrerommet 12
Suite (2 stk) 8

Meeting rooms

Restauranten

School setup: 60 Cinema: 60

Akerselva

U-table: 24 School setup: 35 Cinema: 50

Styrerommet

Board room: 12

Suite (2 stk)

Board room: 8