PS:hotel by Nordic Choice

Vulkan 22, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
31 35 50

Hva med konferanse eller kurs på PS:hotel by Nordic Choice?

Sentralt lokalisert midt på Vulkan er vi perfekt for både møter, og mindre kurs og konferanser. Vi syns selv at muligheten dere har med å leie Oslos minste hotell (31 rom) kombinert med å bruke møteromsfasiliteter og vår restaurant / uteservering nesten som dere passer dere, fordi dere er de eneste gjestene er helt uslåelig.

Vi har to suiter i vår toppetasje. Med en flott utsikt mot Akerselva og Grünerløkka, egner disse rommene seg for små og kreative møter! Rommene er lyse og gir energi til lange møtedager. Restauranten ligger i vår underetasje og er et godt alternativ for uformelle workshops og seminarer på ettermiddag/kveld eller i helgene. Eller kanskje du ønsker å ha din egen utstilling her?

Med våre 31 hotellrom er PS:hotel by Nordic Choice Oslos minste hotell, og ligger sentralt på Grünerløkka. Denne bydelen er en av Oslos mest levende bydeler, mye på grunn av menneskene som bor og virker her. Vårt hotell ligger like ved Akerselva og har Mathallen som nærmeste nabo. Langs Akerselva finner vi flotte grøntområder, parker og turstier.

PS:hotel by Nordic Choice

Vulkan 22, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
31 35 50
Restaurant

Restaurant

WiFi

Wifi

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Restauranten 60 60
Akerselva 50 35 24
Styrerommet 12
Suite (2 stk) 8

Møterom

Restauranten

Skoleoppsett: 60 Kino: 60

Akerselva

U-bord: 24 Skoleoppsett: 35 Kino: 50

Styrerommet

Styrerom: 12

Suite (2 stk)

Styrerom: 8