Saga Hotel Oslo

Eilert Sundts gate 39, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
47 40 50

Hva med konferanse eller kurs på Saga Hotel Oslo?

I vårt nyoppussede Saga Apartments Oslo tilbyr vi seks 2-roms master suiter, med møtefasiliteter for 1 - 10 personer. Saga Apartments har også to møterom som passer for 12-40 personer.

Toppetasjen på Saga Apartments er noe helt unikt. Her ligger alt til rette for at ditt møte skal bli en suksess. Toppetasjen på Saga Apartments er like perfekt for et styremøte med 6 personer som en workshop for 30 personer. Lokalet har to møteavdelinger med moderne AV-utstyr, en stor terrasse med utsikt over Oslo, lunsj og middag levert rett i møterommet fra vår restaurant Fangst.

Vårt konferansetilbud inneholder et vell av muligheter, og vårt profesjonelle crew sørger for perfekt logistikk og gjennomføring av ditt arrangement.

Saga Hotel Oslo har et hyggelig og komfortabelt frokostrom. Her kan du nyte en variert og smakfull frokost og få en perfekt start på dagen. I lobbybaren Bar Eilert kan du nyte en herlig kopp med kaffe, et glass vin eller noe å spise på fra vår restaurant Fangst. Restaurant Fangst holder til i underetasjen på Saga Hotel.

Saga Hotel Oslo er et firestjerners hotell i Oslo Sentrum. Du finner oss rett bak det Kongelige Slott på nydelige Frogner Hotellet vårt, bygget i de blomstrende 1890-årene, har nylig blitt restaurert og modernisert av Delotis Design, men beholdt sitt vakre utseende og tradisjonelle arkitektur. Det eneste kjedefrie hotellet i Oslo.

I Saga Hotels-familien finner du Saga Apartments i Holmboes gate 8, vårt hotell Saga Hotel Oslo & Restaurant Fangst i Eilert Sundts gate 39 og Saga Poshtel Oslo Central som ligger i krysset mellom Kongens gate og Rådhusgata noen kvartaler fra Karl Johans gate.

Saga Hotel Oslo

Eilert Sundts gate 39, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
47 40 50
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Avstand Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett Avstand
Grand Master Møterom 8 25
Saga Apartments Top Floor 45 40 30 30 200

Møterom

Grand Master Møterom

Styrerom: 8 Etasje: 2-7 Dagslys: Ja

Saga Apartments Top Floor

U-bord: 30 Skoleoppsett: 40 Styrerom: 30 Kino: 45 Etasje: 8 Dagslys: Ja

Videoer