Scandic Scandinavie

Løvenvoldgata 8, Ålesund, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
81

Scandic Scandinavie ligger i hjertet av Ålesund, med de fleste av byens severdigheter og servicetilbud rett utenfor døren.  Lokalisert 45 min med fly fra Gardermoen, Bergen og Trondheim, samt 20 min fra flyplassen er Ålesund og hotellet lett tilgjengelig fra de fleste deler av landet.

 I 1904 ble byen rammet av en stor brann som utslettet store deler av bebyggelsen i sentrum. Byen ble raskt reist igjen og jugendstilen ble den dominerende arkitektoniske stilen. Scandic Hotel Scandinavie sto ferdig i 1905 og er et ekte Jugendhotell. Dette gjenspeiles først og fremst i den vakre fasaden, men vises også i detaljer i interiøret. Alle rom er totalrenovert i 2013/2014, med interiør av skandinavisk design av høy kvalitet, samt et nytt ventilasjonsanlegg på alle rom. Alle hotellrom er også utsmykket med kunst fra kjente norske og utenlandske kunstnere.

Dette ærverdige Jugendhotellet har idag 81 hotellrom med 157 senger.Sammen med Egon Restaurant i hotellets underetasje tilsvarer de et fullservice hotell.

Vis á vis hotellets resepsjon finner man "Kaptein Brudes Bar", som hele uken igjennom er et populært møtested for byen befolkning.

Scandic Scandinavie

Løvenvoldgata 8, Ålesund, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
81
Bar

Bar

WiFi

Wifi

Parkering

Parkering

Rom

Rom

Svanemerket