Solhaug

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema): 70

Hva med konferanse eller kurs på Solhaug?

Solhaug selskapslokale benyttes mye til kurs og konferanser, samt heldagsmøter med avsluttende middag. Det er totalt tre rom som kan disponeres, hvilket egner seg godt om man skal benytte seg av gruppearbeid under deler av møtet.
I hovedrommet og mellomstuen er det kapasitet til opptil 150 gjester på langbord. Styrerommet tar opptil 15 gjester.

Vi tilbyr flere ulike pakkeløsninger tilpasset deres arrangement, som inkluderer alt fra leie og mat og drikke, til teknisk utstyr og aktiviteter.

Solhaug selskapslokale ligger plassert i landlige og trygge omgivelser midt i Lommedalen – kun 30 minutter fra Oslo sentrum. Lokasjonen er et populært sted for private markeringer som bryllup, bursdager, konfirmasjoner og minnestunder, samt skoleball og firmarelaterte arrangement som sommerfest, julebord og konferanser i alle størrelser.

Solhaug selskapslokale tar i mot lukkede selskap året rundt med sin kapasitet på 30 til 150 gjester til sittende middag. På det flotte uteområdet kan det settes opp telt for opptil 1000 personer til de store sommerfestene, eller lavo på vinterstid for et unikt julebord av en eventyrlig karakter. Om sommeren kan uteområdet med terrassen og den langstrakte gressplenen også benyttes til vielse/mottagelse ved bryllup.

Kirkebyveien 27, Bærum

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema): 70
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Selskapslokale 70 70 70 130
Styrerom 15

Meeting rooms

Selskapslokale

U-table: 70 School setup: 70 Reception: 130 Cinema: 70

Styrerom

Board room: 15