STRATOS

Youngstorget 2a, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
0 150 220

Hva med konferanse eller kurs i Stratos konferanse og selskapslokale?

Omkranset av en 260 kvm terrasse, er Stratos en unik ramme for ditt møte/konferanse eller selskap. Stratos har lokaler som passer alle typer møter, kurser og konferanser. Vi har blant annet et av byens flotteste lokaler med tilhørende grupperom og utstillingsområde, og 2 lyse og stilfulle møterom med kapasitet fra 20 til 210 personer litt avhengig av hvilken setting man velger.

Våre lokaler egner seg utmerket til konferanse og vi kan tilby et komplett konferanseoppsett enten det er snakk om halvdag eller heldags arrangementer som går over til middag og fest på kvelden. Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved heldags arrangementer. Omrigg fra konferanse til lunsj/middag kan gjøres uforstyrret mens deltakerne benytter seg av 11 / 12 etasje, eller terrassen på 260 m2.

Med praktisk beliggenhet midt i Oslo sentrum og en unik panoramautsikt over "storbyen" - med fjorden, Holmenkollen og Operaen som bakteppe, er Stratos et fantastisk utgangspunkt for ditt arrangement.

Våre dyktige prosjektledere er behjelpelig med utforming, planlegging og gjennomføring av de tekniske aspektene før og under selve arrangementet.

STRATOS

Youngstorget 2a, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
0 150 220
WiFi

Wifi

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Hovedsal 220 150 75 100 150 150
Møterom/Grupperom 45 24 50