Tatakii

Middelthuns gate 25, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
30

Ønsker du å leie lokale for et privat arrangement? Eller ønsker ditt firma en spesiell innpakking til et event? Vår restaurant på Majorstuen i Oslo er mulig å leie i sin helhet – eller du kan leie vårt chambre separée med plass til inntil 30 personer.

Våre lokaler har blitt benyttet til mange typer arrangementer. Vi har blant annet arrangert release-partyer ved filmpremierer, bryllupsselskaper, jubileer, firmafester og produktlanseringer. Vårt unike miljø, gode atmosfære og fantastiske meny er en perfekt ramme for ditt neste arrangement.

Tatakii Asian åpnet i Nodee Asian Cooking sine gamle lokaler på Majorstuen i oktober 2016, og har på kort tid etablert seg som en populær izakaya-inspirert restaurant sentralt i Oslo. Asiatiske småretter og fancy signatur cocktails, kombinert med en classy og avslappende lounge-atmosfære, er det som kjennetegner Tatakii’s konsept. Vi har en egen bar med lounge, et chambre separee med plass til 30 personer, samt en stor uteservering som er åpen både på våren, sommeren og høsten.

Tatakii

Middelthuns gate 25, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
30
Restaurant

Restaurant

WiFi

Wifi

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Avstand Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett Avstand
Restaurant 90
Uteservering 90
Chambre Separee 30 30

Møterom

Restaurant

Bankett: 90

Uteservering

Bankett: 90

Chambre Separee

Skoleoppsett: 30 Styrerom: 30