Thon Hotel Jølster

Skei, Jølster, Norge
Rom Klasse Kino
129 250 350

Thon Hotel Jølster ligg i flott natur ved nordsida av Jølstravatnet - midt mellom Sognefjorden og Nordfjorden. Hotellet ligg såleis svært vakkert og sentralt til i Fjord-Norge, halvvegs mellom Bergen og Ålesund, og med kort veg til nokre av dei mest spetakulære og kjende turistattraksjonane i landsdelen.

Hotellet er mellom dei leiande kurs- og konferansehotella i Sogn og Fjordane med 16 ulike gode, moderne og velutstyrte møterom og plass for inntil 350 personar i plenum i "Jølstersalen", som er storstova på hotellet.

Her er plass til inntil 230 overnattingsgjester fordelt på 129 gode hotellrom og vi har eit rikhaldig aktivitetstilbod både ute og inne for større og mindre grupper. Vi brukar gode, lokale samarbeidspartnerar som tilbyr og organiserer aktivitetar og opplevingar med høg kvalitet.

"Gamlestova" er hotellet si eiga, snart 270 år gamle sperrestove som ligg inne i sjølve hotellhagen og like ved hotellet. Stova er ideell for samling av grupper på inntil 25-30 personar til servering, enklare underhaldning eller rett og slett ein hyggeleg samankomst i flotte, lokalhistoriske og -kulturelle omgjevnader.

Hotellet har gode, daglege ekspressbuss-samband både nord/sør og aust/vest og samtlege fire kortbaneflyplassar i fylket ligg innanfor ei reisetid på 90 min. frå Skei.

Thon Hotel Jølster

Skei, Jølster, Norge
Rom Klasse Kino
129 250 350

Wifi

Rom