Hotellformidling

Vi hjelper deg å finne det perfekte stedet for din konferanse

DU har fått i oppgave å bestille konferanse, kurs eller et seminar, men HVOR skal dere ha det? Kanskje du vil ha noe unikt til gruppen din? Men hvor skal du begynne å lete? Du kjenner kanskje ikke alle byene i Norge så godt, og hva de kan tilby av hotell og opplevelser. Du ønsker kanskje også å innhente flere tilbud for å kunne sammenligne. Men det tar tid. Pris er jo også viktig.

MEETINGS har ansatte som er klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte stedet for din gruppe. Du velger om du vil kontakte oss for personlig service eller bruke vår nettportal; meetings.no. Gjennom oss får du benytte deg av våre gode tilbud og betingelser. Vi har kunnskap om hotell, konferansefasiliteter, aktiviteter og opplevelser i hele landet og hjelper deg å innhente flere tilbud fra ulike steder slik at du kan velge det som frister mest.

KUNDER

«Jeg vil gjerne få å skryte litt av nettsiden deres – det er enkelt å bestille konferanser her da siden er veldig bra, oversiktlig og tidsbesparende»
Hanne Larsson-Fremberg, Eventrådgiver i Virke Hovedorganisasjonen

«Takk for god support med møtet i Tromsø. I en mer enn hektisk hverdag er dette gull verdt!»
Elisabeth J. Leirvik, AbbVie

«Jeg har fått bare positive tilbakemeldinger fra denne gruppen som du hjalp meg med. Bra plassering, bra mat, fint hotell og god service. Alt fungerte etter våre ønsker og krav. Hva mer kan man forvente?»
Rita Gulbrandsen, DSV Road AS

Kontakt oss!