Ofte stilte spørsmål
Contact us

Kan jeg starte med å legge inn dato og bare få treff på de stedene som har ledig kapasitet?

Nei, - møterom er noe helt annet enn hotellrom. Det finnes ingen samlet oversikt over ledige møterom. Et møte kan være satt sammen av flere elementer og en tilbyder kan ønske å flytte på andre kunder for å få plass til ditt møte.  

 

Hvor raskt kan jeg forvente å få svar?

Du kan forvente svar samme dag for forespørsler sendt før lunsj, og senest før lunsj neste dag dersom du har sendt forespørselen senere på dagen. Systemet sender automatisk purringer til alle som ikke har svart.  

 

Får jeg bedre priser hvis jeg kontakter hotellet direkte?

Prisene du får i tilbud via denne portalen er Meetings avtalepriser. De skal være de samme eller bedre enn om du kontakter konferansestedet direkte.  

 

Jeg har flere spørsmål, hvordan fungerer kontakten med hotellet?

På "Min side/Mine forespørsler" kan du enkelt kommunisere med alle tilbydere; "Send melding". All kommunikasjon lagres her.  

 

Jeg ønsker å bestille, hvordan får jeg kontrakt på arrangementet?

Hotellet laster opp kontrakten på "Min side/Mine forespørsler". Du blir varslet på mail når denne er klar. Sjekk at den er i overenstemmelse med dine ønsker og bekreft at du aksepterer innhold og betingelser. Dette er gyldig som signatur, men du kan selvfølgelig også printe den ut, signere/scanne og laste den opp på din side. Da blir den automatisk sendt tilbake til hotellet.  

 

Jeg har akseptert kontrakten, hvordan foregår videre oppfølging?

Etter at du har signert kontrakten vil hotellet følge deg opp videre i forhold til frister og andre detaljer. Det er derfor viktig at du oppgir kontaktpersonen som er ansvarlig for arrangementet. Du kan selvfølgelig når som helst kontakte Meetings for spørsmål og bistand.  

 

Fant du svar på ditt spørsmål? Hvis ikke, send spørsmålet til post@meetings.no

Newsletter

Do you want early access to exciting news and receive campaigns and offers? Then subscribe to our newsletter! You can unsubscribe at any time.

Privacy statement