Aksjemøllen by Classic Norway

Number of hotel rooms: 58
Max number in largest meeting room (cinema): 70

Hva med konferanse eller kurs på Aksjemøllen by Classic Norway?

Det nyrenoverte boutiquehotellet Aksjemøllen er et lekkert hotell fullt av sjarm, midt i hjertet av Lillehammer. Vi er det eneste fullservice hotellet i sentrum, med hotellrom, møterom, restaurant og bar under samme tak. Den 36 meter høye bygningen, som tidligere var mølle og kornlager, rommer 58 koselige hotellrom og 2 møterom. Hvert av hotellrommene er utformet etter de opprinnelige kornkamrene, slik at ingen rom er like per etasje. Alle våre "kornkammer" er utstyrt med kvalitetssenger fra Wonderland, Nespressomaskin og toalettartikler fra Molton Brown. Toppen Skybar, øverst på siloen, er et uformelt og populært treffsted med en fin atmosfære og panoramautsikt fra Mjøsa på den ene siden til Lysgårdsbakkene på den andre. Baren er også kjent for å lage cocktails og signaturdrinker av høy kvalitet. I Kvernhuset fra 1863 ligger restaurant Egon, som med sine murvegger, solide bjelkelag og lune kroker byr på en koselig stemning under måltidet. Hotellet har også et godt samarbeid med andre restaurantperler i Lillehammer, og kan skreddersy en pakke til hver enkelt gruppes behov.

Når dere legger en konferanse til Aksjemøllen vil vi gi dere all oppmerksomhet og den gode pleie som bare kan gis av et så lite og intimt hotell. Tema på vårt konferanserom, Mølleloftet, er Sigrid Undsets liv og virke. Her kan du skille klinten fra hveten og servere dine gullkorn. Mølleloftet har plass til 60 personer i klasserom. Vi har også et lite styrerom, Gullkornet, som rommer seks personer. Her kan pc lett kobles direkte til flatskjerm.

Aksjemøllen ligger i sentrum rett nedenfor Lillehammers berømte gågate Storgata, og avstand til Lillehammer Skysstasjon er 300 meter. Vi ordner gjerne aktiviteter til gruppen om dere ønsker det - på Lillehammer er mulighetene for opplevelser mange, både kulturelle, actionfylte og eventyrlystne. Vi håper på å få ønske dere velkommen til Lillehammer og sjarmhotellet Aksjemøllen!

Elvegata 12, Lillehammer

Number of hotel rooms: 58
Max number in largest meeting room (cinema): 70
Rooms
Restaurant
Bar
Accessibility
Parking
Gym
Eco Lighthouse
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Mølleloftet 70 60 34 20 120
Gullkornet 6 22

Meeting rooms

Mølleloftet

U-table: 34 School setup: 60 Board room: 20 Cinema: 70 Floor: 2. etasje Daylight: Yes

Gullkornet

Board room: 6 Floor: 2. etasje Daylight: Yes