Derfor bruker vi Meetings

Dette sier våre kunder

 • Meetings finner de beste lokalene og får de beste prisene.
  Silje Endsjø
  Den Norske Dataforeningen

 • Meetings ordner alt du trenger for ditt arrangement. De finner alltid den beste løsningen og følger utrolig godt opp. Helt bekymringsløst for oss som er arrangører. The best there is.
  Lise Oppegaard og Wenche Syvertsen
  ASVL

 • Meetings hjelper til med alt når det gjelder hotell og konferansebooking, fra start til slutt. Man sparer masse tid og penger, da man som kunde nyter godt av Meetings avtaler.
  Ann-Christin Solli
  Kuehne+Nagel

 • Meetings er profesjonelle og leverer med god service. Du vil spare tid og penger ved å la Meetings gjøre jobben for deg.
  Bjørnhild Stokvik
  Norsk Psykologforening

 • Meget rask og god service, her får du topp oppfølging av det du måtte ha behov for på kort tid. Viktig når en har mye som skjer i en arbeidshverdag og ønsker at bestillinger og tilbud kommer raskt tilbake.
  Ragnhild Bettina Storli
  SFF NORMENT


Meetings er stolt leverandør av «A – Å tjenester» for konferanser fysisk, digitalt og hybrid for gode kunder:

Advokatfirmaet RIISA og BACH
Akademikerne
Arbeid & Inkludering i NHO Service og Handel
Arbeidssamvirkenes Landsforening (ASVL)
Betongelementforeningen
Forskerforbundet
Hovedorganisasjonen Virke
Kliniske ernæringsfysiologers forening tilsluttet Forskerforbundet (KEFF)
NARMA
NAV
Norsk Brukshundsports Forbund
Norsk forbund for utvilkingshemmedes (NFU)
Norsk Forening for opphavsrett, Kopinor
Norsk Fysioterapeutforbund (NFF)
Norsk Rottweilerklubb
Norsk Sterilforsyning
Oslo Universitetssykehus (OUS)
Prosjekt Norge
Strategi- og analyseforeningen
Universitets- og høgskolerådet (UHR)
VeterinærforeningenVi har lent oss på Meetings for hjelp med å finne de rette lokalene for flere større arrangementer. Researchen som Meetings gjør i forkant og oppfølgingen underveis, er gull verdt både med hensyn til tidsbesparelse og trygghet for et lite sekretariat. Vi har også gjennomført arrangement heldigitalt, og fikk uvurderlig hjelp både med planlegging og gjennomføring. Når vi benytter oss av Meetings som planleggingspartner for våre seminarer opplever vi imøtekommenhet, effektivitet og løsningsorientering – profesjonalitet.

   

Eva Rasmussen
Strategi- og analyseforeningen


Vi har samarbeidet med Meetings om våre hotellavtaler i mange år og verdsatt deres kompetanse og råd. Det var derfor naturlig for oss å ta Meetings med på laget da vi flyttet våre konferanser fra fysisk til digitalt format høsten 2020. Også på dette området har Meetings vist at de alltid «leverer». De var en viktig sparringspartner i så vel planlegging som gjennomføring. De bistod med å finne riktige løsninger for valg av studio, rammer for konferansen, prepping av forelesere og gjennomføring. Teamet i Meetings er «en av oss» når vi jobber sammen, og deres bidrag har vært avgjørende for god gjennomføring av våre digitale arrangement.

   

Pia Gavin

Rådgiver - Arrangementer og markedsarbeid
Arbeid & Inkludering i NHO Service og Handel

Torbjørn Røe Isaksen taler på Fagkonferansen 2021. (Foto: Arbeid & Inkludering)


Betongindustridagen samler vanligvis flere hundre deltagere til fysisk konferanse. Når den i år gikk digitalt var deltagelsen fortsatt stor. Da Oslo stengte ned gikk vi fra plan A (sending fra studio) til plan B (sending fra hjemmekontor) og takket være de dyktige produsentene i Startup Campus fikk vi en sømløs og fin sending. Den digitale konferanseplattformen pakket det hele inn og ga deltagerne følelsen av et felleskap. Engasjementet var godt i chat og med spørsmål til sal, og evalueringen var god.

   

John-Erik Reiersen
Betongelementforeningen

Betongelementforeningen benyttet digital konferanseplattform levert av Meetings til Betongindustridagen 2021.


Vi har benyttet Meetings sine tjenester i mange år. De er vår faste samarbeidspartner når vi bestiller hotelltjenester for våre kurs og konferanser. Da de utvidet sitt tilbud til å omfatte konferanseadministrasjon var det ikke vanskelig for oss å gi dem ansvaret for vårt største arrangement, "Veterinærdagene". Det er svært nyttig for oss å ha en så profesjonell aktør som Meetings med på laget på et slikt omfattende arrangement. Vi er svært fornøyd med de tjenester, den kompetanse og innsikt som medarbeiderne i Meetings har. I tillegg er de ansatte der hyggelige og lette å samarbeide med.

   

Ellef Blakstad
Fagsjef Den Norske Veterinærforening

Veterinærdagene (Foto: Jo Staube)


Meetings står for god planlegging, oppfølging og gjennomføring, alltid positiv innstilling til å finne løsninger - med et smil.
Det er en perfekt måte å spare tid og ressurser. La Meetings ta seg av det praktiske slik at du kan konsentrere deg om faglig innhold.

   

Karina Lystad og Trine Grønn
UHR Universitets- og høgskolerådet

Les om hvordan vi hjalp vi UHR med en vellykket konferanse.

Foto: Universitets- og høgskolerådet (UHR)


Positivt er at dere hjelper oss å ha kontroll på alle våre kurs med frister, samt at dere har god oversikt og fine informative nettsider. I tillegg er dere ALLTID raske på mail responsen.

   
Ane Hvesser
Juristenes Utdanningssenter

Kurs i regi av Juristenes Utdanningssenter (Foto: JUS)