Dette sier våre kunder
Kontakt oss

Vi har benyttet Meetings sine tjenester i mange år. De er vår faste samarbeidspartner når vi bestiller hotelltjenester for våre kurs og konferanser. Da de utvidet sitt tilbud til å omfatte konferanseadministrasjon var det ikke vanskelig for oss å gi dem ansvaret for vårt største arrangement, "Veterinærdagene". Det er svært nyttig for oss å ha en så profesjonell aktør som Meetings med på laget på et slikt omfattende arrangement. Vi er svært fornøyd med de tjenester, den kompetanse og innsikt som medarbeiderne i Meetings har. I tillegg er de ansatte der hyggelige og lette å samarbeide med.

Ellef Blakstad, fagsjef, Den Norske Veterinærforening

Veterinærdagene (Foto: Jo Staube)

Positivt er at dere hjelper oss å ha kontroll på alle våre kurs med frister, samt at dere har god oversikt og fine informative nettsider.

I tillegg er dere ALLTID raske på mail responsen :)

Ane Hvesser, Juristenes Utdanningssenter

Kurs i regi av Juristenes Utdanningssenter (Foto: JUS)

Meetings ordner alt du trenger for ditt arrangement. De finner alltid den beste løsningen og følger utrolig godt opp. Helt bekymringsløst for oss som er arrangører. The best there is.

Lise Oppegaard og Wenche Syvertsen, ASVL

Meetings hjelper til med alt når det gjelder hotell og konferansebooking, fra start til slutt. Man sparer masse tid og penger, da man som kunde nyter godt av Meetings avtaler.

Ann-Christin Solli, Kuehne+Nagel

Meget rask og god service, her får du topp oppfølging av det du måtte ha behov for på kort tid. Viktig når en har mye som skjer i en arbeidshverdag og ønsker at bestillinger og tilbud kommer raskt tilbake.

Ragnhild Bettina Storli, SFF NORMENT