Anker Brygge Rorbusuiter

Lamholmen 1, Vågan, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
27 50 50

Hva med konferanse eller kurs på Anker Brygge Rorbusuiter?

Anker Brygge tilbyr deg gode kurs & konferansefasiliteter for inntil 100 personer med alt ønskelig teknisk utstyr og moderne løsninger. Parkering finner du rett utenfor døren.

100 meter fra Svolvær Torg finner du Anker Brygge! På en egen øy midt i sentrum befinner du deg med spektakulær beliggenhet midt i byen og kort spasertur fra kaipromenaden, torget, hurtigrutekaien samt byens kafeer og butikker. Her bor du i romslige rorbusuiter på kaikanten med eget velutstyrt kjøkken samt møblert stue med flatskjerm, fri wi-fi og egen kai terrasse med fabelaktig utsikt til fjell og sjø.

Vi anbefaler et besøk i vår velrennomerte Restaurant Kjøkkenet der vår eminente Chef serverer nord-norsk kortreist tradisjonsmat. Her synes den kystkultur som finnes i Lofoten i alt vi foretar oss. Stikk innom Bryggebaren der det er underholdning hver helg og ute- & grillservering på fine dager.

Lofoten er et eldorado når det gjelder aktiviteter sommer som vinter og gir deg alt du søker for deg og reisefølget ditt – enten det er aktiv firmatur, kurs- og konferansetur, privat ferietur eller rett og slett vennegjengen som skal til fjells eller på fiske! Spør oss gjerne! Våre samarbeidspartnere representerer kvalitet og sikkerhet i skjønn forening med tradisjon og kultur i historiske omgivelser. Vi skreddersyr gjerne oppholdet ditt og er trygge på at du og følget ditt tar med nye erfaringer og fantastiske opplevelser hjem!

Anker Brygge Rorbusuiter

Lamholmen 1, Vågan, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
27 50 50
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Rom

Rom

Svanemerket
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Konferanse 100 80 80 2 100 100

Møterom

Konferanse

U-bord: 80 Skoleoppsett: 80 Styrerom: 2 Bankett: 100 Kino: 100