Anker Brygge Rorbusuiter

Antall hotellrom: 27
Maks antall i største møterom (kino): 75

Hva med konferanse eller kurs på Anker Brygge Rorbusuiter?

Anker Brygge tilbyr deg gode kurs & konferansefasiliteter for inntil 80 personer med alt ønskelig teknisk utstyr og moderne løsninger. Parkering finner du rett utenfor døren.

100 meter fra Svolvær Torg finner du Anker Brygge! På en egen øy midt i sentrum finner du oss med spektakulær beliggenhet midt i byen og kort spasertur fra kaipromenaden, torget, hurtigrutekaien samt byens kafeer og butikker. Her bor du i romslige rorbusuiter på kaikanten med eget velutstyrt kjøkken samt hyggelig møblert stue med flatskjerm, fri wi-fi og egen kai terrasse med fabelaktig utsikt til fjell og sjø.

Vi anbefaler et besøk i vår velrennomerte Restaurant Kjøkkenet der vår eminente Chef serverer nord-norsk kortreist tradisjonsmat. Her synes den kystkultur som finnes i Lofoten i alt vi foretar oss. Stikk innom Bryggebaren der det gjerne er underholdning i helgene og ute- & grillservering på fine dager om sommeren.

Lofoten er et eldorado når det gjelder aktiviteter sommer som vinter og gir deg alt du søker for deg og reisefølget ditt – enten det er aktiv firmatur, kurs- og konferansetur, privat ferietur eller rett og slett vennegjengen som skal til fjells eller på fiske! Spør oss gjerne! Våre samarbeidspartnere representerer kvalitet og sikkerhet i skjønn forening med tradisjon og kultur i historiske omgivelser. Vi skreddersyr gjerne oppholdet ditt og er trygge på at du og følget ditt tar med nye erfaringer og fantastiske opplevelser hjem!

Lamholmen 1, Vågan

Antall hotellrom: 27
Maks antall i største møterom (kino): 75
Rom
Restaurant
Bar
Tilgjengelighet
GRATIS parkering

Gratis

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Konferanse 75 50 40 70 50

Møterom

Konferanse

U-bord: 40 Skoleoppsett: 50 Bankett: 70 Kino: 75