Bakernes Paradis

Maks kapasitet (gjester):
Maks antall i største møterom (kino): 25

Nærmere fjorden kommer du ikke - Selskap, kurs og møter

Ved inngangsporten til Lysefjorden hvor det hersker majestetiske hav og mektige fjell ligger det en lite perle, Bakernes Paradis. På den gamle husmannsplassen har vi tre flotte ærverdige hus og en liten løe bygget på tidlig 18 og 1900 tallet. I dag tar vi i mot selskaper og grupper opp til 90 personer til sammen på de tre selskapslokalene.

Bakernes Paradis er det idylliske landstedet til Kronen Gaard, som attpåtil ligger svært nære. Om du kombinerer en tur til begge plasser, eller hver for seg, vil vi uansett garantere en opplevelse av det sjeldne. Med begeistring gjennom særpreg og samspill vil vi skape minnerike opplevelser for våre gjester. Det viktigste for oss å tilrettelegge for en dag som gir gode minner, hvor dere skal slappe av i frisk luft, bli inspirert og nyte god mat i herlige omgivelser.

Bakernes Paradis ligger i Lauvvik, 20 minutter med bil fra Sandnes og ca. 40 minutter med båt fra Sandnes Brygge. Fra Stavanger er det 40 minutter med bil og ca. 45 minutter med båt.

Vi har aktiviteter for både store og små. For å nevne noen så kan du bade, fiske fra kaien, finne krabber i vannkanten, gå på stylter, sykle, og bygge sandslott i sandkassen. Vi har til og med hagespill som kubb, krokket og boccia til utlån.

Lauvikveien 265, Sandnes

Maks kapasitet (gjester):
Maks antall i største møterom (kino): 25
Restaurant
GRATIS parkering

Gratis

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Chambré Bankett
Møterom/chambré Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Chambré
Løa 25 40 25 20 20
Heimhuset 40
Reisehuset 15 15

Møterom

Løa

U-bord: 25 Skoleoppsett: 40 Styrerom: 20 Chambré: 20 Kino: 25

Heimhuset

Chambré: 40

Reisehuset

Styrerom: 15 Chambré: 15