Centropa Restaurant

Maks kapasitet (gjester): 85
Maks antall i største møterom (kino): 50

Med utsikt mot Operaen, Akershus festning og fjorden er vi et sentralt sted for å oppleve Oslos nyeste bydel og samtidig nyte et godt måltid. På kjøkkenet kombinerer vi råvarer av høy kvalitet, med kreativitet og solid håndverk. Vi henter inspirasjon fra ulike deler av verden og fra litteraturen. Samtidig tar vi vare på karakteren i de kortreiste råvarene vi får inn hver dag.

Vår kjøkkensjef Christofer Bengtsson har erfaring fra en rekke strålende spisesteder. Den erfaringen bruker han til stadig å utvikle nye retter og spennende arrangementer for deg som gjest. Derfor vil du, uavhengig av om du besøker restauranten ofte eller er innom noen ganger i året, glede deg over noe nytt. Planlegger du ditt første besøk hos oss, lover vi å gi deg en reise i Christofers smaksbibliotek.

Når solen står høyt og varmen øker åpner vi opp mezzaninen. Den er en av de flotteste takterrassene i byen og et naturlig møtested, enten det er for en kort pause eller et langt måltid.

Fakta:
Plass til 85 i restaurant
Plass til 36 på langbord/ 50 i kino på mesanin/chambré med tilgang til TV og egen takterrasse. Minimum 20 i antall for å spise her.
Dagmøte mesanin
Kokkekurs
Vinsmaking

Anne-Cath. Vestlys plass 1, Oslo

Maks kapasitet (gjester): 85
Maks antall i største møterom (kino): 50
Restaurant
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Chambré Bankett
Møterom/chambré Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Chambré
Mesanin/Chambré 50 36 32

Møterom

Mesanin/Chambré

Styrerom: 36 Chambré: 32 Kino: 50