Clarion Collection Hotel Atlantic

Antall hotellrom: 112
Maks antall i største møterom (kino): 60

Hva med konferanse eller kurs på Clarion Collection Hotel Atlantic?

Hotellets konferanseavdeling har fire møterom med kapasitet på opp til 60 personer i klasseromsoppsett.

Clarion Collection Hotel Atlantic ligger sentralt i Sandefjord bare 400 meter fra togstasjonen. Det er gangavstand til Sandefjords varierte utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens attraksjoner som Hvalfangstmuseet, vikingskipet Gaia og dampskipet Southern Actor i nærheten. Hotellet ligger bare et steinkast fra hyggelige handlegater og byens nye torg.

Her får du muligheten til å bo i et levende museum! Hotellet er utsmykket med museums gjenstander, som forteller deg mye om hvalfangstens historie og dets betydning for byens utvikling. Vår frokostsal er unik. En original laftet sjøbod fra begynnelsen av 1800 tallet, gir deg en opplevelse av forgangne tider. Historisk, lunt og sjarmerende! Hver dag dekkes det på til både frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal.

Hotellet har 112 innbydende og komfortable rom med til sammen 208 senger. I toppetasjen finner du vår relax avdeling med frisørsalong. Vi byr våre gjester på en deilig frokostbuffet, "Fika" på ettermiddagen, kaffe og te hele døgnet samt en velsmakende kveldsbuffet.

Jernbanealleen 33, Sandefjord

Antall hotellrom: 112
Maks antall i største møterom (kino): 60
Rom
Bar
Parkering
Trimrom
ISO 14001
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom 1 60 26 26 64
Møterom 2/3 40 20 20 49
Klubben 10

Møterom

Møterom 1

U-bord: 26 Skoleoppsett: 60 Styrerom: 26

Møterom 2/3

U-bord: 20 Skoleoppsett: 40 Styrerom: 20

Klubben

Styrerom: 10