Clarion Collection Hotel Odin

Antall hotellrom: 180
Maks antall i største møterom (kino): 70

Hva med møte på Clarion Collection Hotel Odin?

Her bor du i et moderne miljø preget av skandinavisk design, kun et steinkast fra Gøteborg C. Moderne rom, sentral beliggenhet og vakre møteområder gjør dette til din hotellperle i Gøteborg. I tillegg er kveldsmat alltid inkludert i prisen.

Sentralt i Gøteborg Clarion Collection Hotel Odin ligger innen lett gangavstand fra sentralstasjonen. Herfra har du gangavstand til alt det sentrale Gøteborg har å by på – Liseberg, Universeum, Ullevi, Scandinavium, Swedish Fair, Trädgårdsföreningen, Operan, Hamnen, Nordstan og Avenyn med alle sine butikker, puber og restauranter.

Ta et møte med oss! Her kan du arrangere møter og konferanser med en fantastisk utsikt over hustakene i Gøteborg sentrum. Vi har kapasitet til inntil 70 deltakere og tilbyr selvfølgelig god mat og drikke under ditt møte eller konferanse.

Hver morgen kan du spise en stor og smakfull frokost, som selvfølgelig er inkludert i romprisen. I tillegg legger vi ut litt ettermiddagsgodteri på ettermiddagen, og på kvelden kan du spise vårt eget Kveldsmåltid her på hotellet. Alt er uten ekstra kostnad! Les mer under Tjenesteutvalg .

Den smakfullt innredede lobbyen, med sin koselige peis, er et naturlig samlingssted for spontane møter. Her ligger også baren vår, hvor du kan bestille kjølende drikke, øl, vin, snacks og småretter.

Odinsgatan 6, Göteborg, Sverige

Antall hotellrom: 180
Maks antall i største møterom (kino): 70
Rom
Bar
Parkering
Trimrom