Cornelius Sjømatrestaurant

Maks kapasitet (gjester): 6
Maks antall i største møterom (kino): 130

Hva med konferanse eller kurs på Cornelius Sjømatrestaurant?

Cornelius på Holmen er det perfekte stedet for ditt neste bedriftsarrangement. I moderne lokaler helt i sjøkanten, ligger våre kurslokaler idyllisk plassert på en holme like utenfor Bergen. Her kan du kaste jakken og ta pauser mens båttrafikken tøffer forbi til hese måkeskrik. Sjarken legger til kai med dagens fangst og dykkerne kommer opp med sekundferske råvarer. På Cornelius kan vi tilby moderne kurslokaler for små og store grupper. Alle rommene er utstyrt med moderne AV-utstyr og trådløst internett.

Cornelius ble startet i 2003 av sjømatentusiastene Alf Roald Sætre og Odd Einar Tufteland. De to hadde en felles idé om å skape et restaurantkonsept med helt unike sjømatopplevelser. Tilbud som ingen andre hadde.

Feriehuset ligger i tilknytning til Cornelius Sjømatresteurant hvor man kan bestille både selskaps- og konferanselokaler. Hovedbygget har tre soverom med plass til totalt seks personer og mulighet for ytterligere fire soveplasser.

Cornelius har faste båtavganger fra Bergen, mandag til lørdag hele året. Båtene går fra Dreggekaien (skur 8), vis à vis Radisson Blu Hotel på Bryggen.

Holmen, Bergen

Maks kapasitet (gjester): 6
Maks antall i største møterom (kino): 130
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Chambré Bankett
Møterom/chambré Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Chambré
Overflaten 130 100 32
Styrerommet 24 14 14
Flottøren 36 24

Møterom

Overflaten

Skoleoppsett: 100 Styrerom: 32 Kino: 130

Styrerommet

Skoleoppsett: 14 Styrerom: 14 Kino: 24

Flottøren

Skoleoppsett: 36 Styrerom: 24