DOGA Design og arkitektur Norge

Antall hotellrom: 0
Maks antall i største møterom (kino): 350

Hva med konferanse eller kurs på DOGA?

På DOGA tilbyr vi unike lokaler – der historie møter nåtid. Vi har alt fra små intime møterom til Norges råeste lokale – den store maskinhallen som var hjertet i den gamle transformatorstasjonen.

Lokalet Atriet: Atriet strekker seg gjennom DOGA-bygget og har flere muligheter for arrangementer, mindre utstillinger, servering og mingling. Lyset strømmer inn fra vinduer i taket og mot akerselva.

Lokalet Formlab: De store vinduene mot akerselva, naturlig dagslys og den gode takhøyden gjør Formlab til et behagelig sted for møter, workshops, seminarer eller foredrag. Det er også ideelt for fotografering eller filming.

Lokalet Hallen: Det største og mest fleksible rommet på DOGA passer for eksempel til store konferanser og seminarer med mange deltakere, workshops, fullskalaproduksjon, lanseringer, filmfremvisninger og fester. Rommet er en gammel maskinhall fra 1898 og har en unik arkitektur som bakgrunn for mange typer arrangementer.

Lokalet Mezzaninen: Opp trappen innenfor døren på DOGA finner du Mezzaninen; et luftig rom til blant annet workshops, frokostmøter og filmvisninger. Lokalet har imponerende utsikt over både Akerselva utenfor og den store Hallen på DOGA

Vennligst ta all mat- og drikkehenvendelser gjennom restauranten Funky Fresh Foods, på post@funkyfreshfoods.no. Eller man kan velge et eksternt cateringselskap, men all alkohol må gå igjennom Funky Fresh Foods, da de besitter skjenkebevilling på hele huset.
Hele huset er teknisk utstyrt.

Hausmanns gate 16, Oslo

Antall hotellrom: 0
Maks antall i største møterom (kino): 350
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Hallen 350 250 340
Atriet 80 60 175
Formlab 80 60 141
Mezzaninen 80 60 141

Møterom

Hallen

Bankett: 250 Kino: 350

Atriet

Bankett: 60 Kino: 80

Formlab

Bankett: 60 Kino: 80

Mezzaninen

Bankett: 60 Kino: 80