Eidsbugarden Hotell

Antall hotellrom: 21
Maks antall i største møterom (kino): 50

Hva med konferanse eller kurs på Eidsbugarden?

Eidsbugarden Hotell har en festsal i underetasjen. Dette er et flerbruksrom som kan benyttes ved festlige anledninger slik som bryllup, jubileum og konserter. Lokalet egner seg også godt for grupper som vil ha et sted for seg selv, og det er mulig å leie lokalet for både små og store grupper. Lokalet egner seg også ypperlig som konferanserom. Vi har både konferansemøbler og tilgjengelig digitalt utstyr for å holde konferanse, seminar eller møter for opptil ca 50 personer. I tillegg til festsalen har vi også et møterom for ca 20 personer.

Det tradisjonsrike Eidsbugarden hotell ligg vakkert til i vestenden av Bygdin, midt i hjarte av Jotunheimen. Dette er overnattingsstaden for deg som ynskjer ein heilt unik opplevelse midt i den norske fjellheimen.

Eidsbugarden hotell har ei lang historie som overnattingsstad og dette har me prøva å teke vare på både i interiør og atmosfære. Målet er å gje gjestene våre ein opplevelse ulik det dei finn nokon annan stad når dei besøkjer hotella våre. Me ynskjer å vera ein stad der gjestene blir teke godt vare på og der dei kan føle seg som heime. Ein stad der nytelse, varme og gjestefriheit står i høgsete. Ein stad der ein ynskjer å koma attende til, gong på gong.

Eidsbugardvegen, Jotunheimen

Antall hotellrom: 21
Maks antall i største møterom (kino): 50
Rom