Fløirestauranten

Maks kapasitet (gjester): 350
Maks antall i største møterom (kino): 120

Hva med konferanse eller kurs på Fløirestauranten?

Fløirestauranten er den perfekte ramme for møter med kollegaer eller samarbeidspartnere.

Salongene er nostalgisk innredet med møbler fra Knag, originalt tregulv og veggpaneler og tapeter som skal minne oss om hvordan rommene var tilbake til 1925. De to salongene kan leies samlet eller hver for seg. Her er det sitteplass til 30 gjester totalt, og rommene kan benyttes til møter eller som chambre séparée med full meny.

Fra ToppFløyen får man byens beste utsikt. Dette er stedet for å feire livets og arbeidslivets små og store begivenheter. Konferanser, møter, middagsselskaper og jubileer du vil huske. I ToppFløyen kan vi dekke til 120 gjester.

Det er også mulig å leie hele andre etasje samlet. Det inkluderer ToppFløyen, to salonger og foajeen mellom rommene med egen bar. Lokalene er fullt utstyrt med alle fasiliteter og moderne teknisk utstyr. For selskaper på inntil 350 gjester er det også mulig å leie hele Fløirestauranten. Vi rigger da opp til minglearrangement der gjestene får bruke hele huset. Det blir smaker fra fjell og fjord, fordelt på stasjoner i de to etasjene.

Menyene er en hyllest til sesongbaserte råvarer fra fjell og fjord. Råvarer med sterk lokal forankring. På samme måte som destinasjon Fløyen har til hensikt å få de besøkende til å nyte naturen og mulighetene den byr på, skal Fløirestauranten bringe gjestene nærmere naturen i form av mat- og drikkeopplevelser.

Fløifjellet 2, Bergen

Maks kapasitet (gjester): 350
Maks antall i største møterom (kino): 120
Restaurant
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Chambré Bankett
Møterom/chambré Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Chambré
Fløirestauranten - hele huset 350
ToppFløien (2. etasje) 120 120 142
Salong 1 - 2. etasje 12 12 24
Salong 2 - 2. etasje 14 14 29

Møterom

Fløirestauranten - hele huset

Chambré: 350

ToppFløien (2. etasje)

U-bord: 120 Chambré: 120

Salong 1 - 2. etasje

Styrerom: 12 Chambré: 12

Salong 2 - 2. etasje

Styrerom: 14 Chambré: 14