Færsnes Gjestegård

Antall hotellrom: 15
Maks antall i største møterom (kino): 60

Færsnes Gjestegård ligger vakkert på høyden mellom Forbuvann og den store, fiskerike innsjøen Vegår. Slik den har ligget siden sagatiden. Her er store skoger og blinkende vann. Bare naturens egne lyder kan høres. Storlomens trolske vårspill fra Forbuvann. Musvåkens skrik over Forbufjell. En elv langt borte fra. Skogenes stille tale.

Omgivelsene er som skapt for møter for mindre grupper. Ledergrupper, styrer og forhandlingsutvalg er blant våre hyppigste gjester. Det er mange betydelige strategier som er utviklet på møte her og senere satt ut i livet i både norske og utenlandske bedrifter.

Stian Mo Færsnes ønsker dere velkommen. Kjent for sitt gode humør og pågangsmot. Han deler gjerne med seg av så vel gårdens og områdets lange tradisjoner som gode historier ved middagsbordet.

Vi er stolte av hva vår kjøkkensjef presenterer på bordet. Mat som er laget på råstoff som naturlig kan finnes i nærområdet. Tilberedt slik det har vært gjort her i uminnelige tider.

Den unike kulturhistoriske fortellingen i gårdens Røykbadstue er viden kjent og etterspurt.

Færsnes er også et eldorado for friluftsliv. Vandring, sykling og fiske. Men unn deg for all del å bare slappe av framfor peisbålet. Eller nyt et opphold i luksuriøse suiter med ditt eget private badeanlegg.

Vegårshei, Vegårshei

Antall hotellrom: 15
Maks antall i største møterom (kino): 60
Rom