Gargia Lodge

Gargiaveien 96, Alta, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
13 0 50

Hva med konferanse eller kurs på Gargia Lodge?

Vi har 3 møterom med ulik størrelser og med kapasitet fra 5 til 50 personer. Møterommene har det meste av nødvendig AV utstyr. Trådløst internett er tilgjengelig i alle bygninger. Vi tar oss av rammene.

Gargia Lodge består av 6 bygg som er plassert rundt på gårdstunet. Hovedhuset er fjellstuas hjerte og her finner du blant annet; resepsjon, restaurant, møterom og grupperom, peisestue og utendørs boblebad. Drar man til fjells flytter man også mentalt og legger mye av hverdagens tankegods bak seg og er klare til å fylle nye blanke ark.Her er det ro for kreativ tekning, utfordrende forhandlinger og viktige diskusjoner. Velger du å legge ditt neste arrangement til Gargia Fjellstue så får dere hele fjellstua for dere selv. Dette gir oss anledning til å tilpasse møter, måltider og aktiviteter helt etter ditt eget behov. Dermed ligger alt til rette for å oppfylle alt fra de enkle til de helt spesielle ønskene.

Gargia Lodge ligger sør i Altadalen ved den gamle postveien mellom Alta og Kautokeino som går over viddepartiet Beskades. I naturskjønne omgivelser og kun 30 minutter fra Alta Lufthavn finner du denne lille perlen.

Gargia Lodge

Gargiaveien 96, Alta, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
13 0 50
Restaurant

Restaurant

WiFi

Wifi

Rom

Rom