Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan meetings.no samler inn og bruker informasjon om besøkende på vårt nettsted. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og sende forespørsel via portalen. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Plausible Analytics og Microsoft Clarity.

Plausible Analytics har åpen kildekode, dedikert til å gjøre nettanalyse mer personvernvennlige. Tanken er å redusere bedriftsovervåking ved å tilby et alternativt nettanalyseverktøy som ikke kommer fra AdTech-verdenen. Clarity er et gratis atferdsanalyse-verktøy som fanger opp hvordan virkelige mennesker bruker vårt nettsted. Personvern er viktig, og som standard maskerer Clarity sensitivt innhold som personlig brukerinformasjon før den lastes opp. Dette betyr at det aldri sendes sensitiv tekst til deres servere.

Din IP-adresse logges for en kort periode av våre webservere. Brukerens IP-adresse, tidspunkt, nettadresse, HTTP status, antall bytes sendt, HTTP referer og HTTP user agent blir logget i 15 dager. Deretter slettes loggen automatisk.

Søk
Meetings lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på vår nettside via Plausible Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adresser.

Del på FB
Funksjonen Del brukes til å dele innholdet på Facebook. Opplysninger om deling logges ikke hos oss, men vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett.

Nyhetsbrev
I forbindelse med påmelding til nyhetsbrev samler vi inn din e-post-adresse. Dette er obligatorisk. Din e-postadresse deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. I forbindelse med utsending av nyhetsbrev fører vi statistikk over bruken, hvor mange som leser og hva som leses. Dette gjør vi får å kunne gi våre lesere mest mulig relevante innhold i nyhetsbrevene.

Side- og tjenestefunksjonalitet
Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjons- kapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Rettigheter
Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om hvordan en virksomhet behandler personopplysninger. I denne erklæringen omtaler vi hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan de brukes. Dersom du er registrert i vårt mailregister eller som kunde via meetings.no har du rett på innsyn i dine egne personopplysninger. Du kan også be om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Kravet ditt vil bli behandlet kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til post@meetings.no