Personvernerklæring

Meetings er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg måte. Ved å besøke vår nettside samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ta kontakt på post@meetings.no dersom du har spørsmål.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er data i form av tekst eller tall som lagres lokalt på din datamaskin, når du besøker nettstedet. Vi benytter oss av informasjonskapsler for å få informasjon om blant annet din nettleser, operativsystem, domenenavn, IP-adresse og hvilke sider du besøker på vårt nettsted. Dette er opplysninger som blir benyttet til intern statistikk, og brukt til å forbedre nettstedet og din brukeropplevelse.

Samtykke av bruk av informasjonskapsler

Når du besøker meetings.no, samtykker du i at vi kan benytte informasjonskapsler. Dersom du ønsker å deaktivere bruk av informasjonskapsler, kan du gjøre dette i innstillingene i din nettleser. Dette kan imidlertid medføre en dårligere brukeropplevelse, eller at deler av nettstedet ikke fungerer i det hele tatt.

Personopplysninger

Meetings behandler all informasjon i samsvar med personvernloven. Ved å bruke nettstedet godtar du at vi kan samle inn og benytte eventuell informasjon du sender.

Meetings kan bruke dine personopplysninger, som navn, adresse, telefonnummer og e-post, for at vi skal kunne levere tjenesten vi tilbyr på vårt nettsted.

Meetings kan bruke din informasjon til å sende deg e-post med tilbud og andre tjenester vi tror kan være av interesse for deg. Du kan takke nei til slik informasjon ved å følge instruksjoner om avmelding i e-postene du mottar.

Meetings kan benytte generell statistikk og brukeradferd i forbindelse med markedsføring. Slik informasjon vil ikke inneholde personopplysninger.