Grevens 1810

Antall hotellrom: 4
Maks antall i største møterom (kino): 12

Velkommen til en annerledes opplevelse kun 17 minutter fra Kristiansand sentrum, kun 5 minutter fra Kjevik flyplass. Tenkt deg en reise tilbake i tid, nærmere bestemt til året 1810, et hus helt magisk med ti ildsteder, flott grue, laftevegger, litt skjeve gulv og en unik atmosfære. Om du planlegger julebord kan vi garantere deg en helt spesiell atmosfære.

Velkommen til Grevens Herregård, et sted hvor dine ansatte får ro, blir inspirert og får muligheten til å knytte bånd under magiske forhold. I låven har vi bygget eget kinorom og arkadehall. Mellom møter og foredrag, kan dine ansatte konkurrere i bilsimulator eller hamre løs på hverandre i klassiske Street Fighter 2. Eller hva med litt melkespannkasting i hagen? Mulighetene er mange. Tilbake i hovedhuset kan dere samles rundt den flotte gruen som fungerer like flott i dag som da den ble bygget på 1800-tallet. Eller kanskje dere vil bake brød eller pizza i bakerovnen fra samme århundre?

Hotellrom: 4 værelser hvor alle er doble. Sengeplasser er 10 med dobbelt og enkeltsenger.

Huset har flere spisestuer, egen cognac-stue/bibliotek og den store grunnflaten gjør det perfekt for både å samles i grupper eller mingle mellom de ulike avdelinger.

Vi har eget gamingroom med bilsimulatorer og arkademaskiner. Leiebil fra eiendommen er inkludert om ønskelig.

GRATIS SHUTTLE TIL OG FRA KJEVIK.

Fosseveien 110, Kristiansand

Antall hotellrom: 4
Maks antall i største møterom (kino): 12
Rom
Restaurant
Bar
GRATIS parkering

Gratis

Videokonferanse
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Spisestuen 12 14 20 10
Låven 60

Møterom

Spisestuen

U-bord: 20 Skoleoppsett: 14 Styrerom: 10 Kino: 12

Låven

Bankett: 60 Dagslys: Ja