Haukeliseter fjellstue

Haukelivegen 2917, Edland, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
48 35 60

Kurs, konferanse og sosiale samlinger

Kun fire timer fra Stavanger, Bergen, Oslo og Kristiansand finner du det du trenger for å skape en vellykket samling for din bedrift. På Haukeliseter fjellstue blir du mottatt som en gjest i uformelle omgivelser. Stedets atmosfære og de unike naturomgivelsene er perfekt for å senke skuldrene og klarne tankene.

Haukeliseter fjellstue har et rikt og variert tilbud til bedrifter. Langt borte fra byens larm.
Vi kan tilby ærverdige konferanselokaler, fantastisk mat med lokal tilknytning, utallige turmuligheter, uforglemmelig utsikt og villmarksspa under stjernehimmelen. Vi har to konferanselokaler på fjellstuen, hvor det eldste er Nansensalen som ble bygget på 1890-tallet. Denne salen har plass til ca. 50 personer. Det andre møtelokalet vårt, Nupstuen, finnes i Seterfløyen og er et mindre rom som passer for inntil 15 personer. Begge lokalene er utstyrt med trådløst internett, prosjektor, lerret m.m.

Aktiviteter og teambuilding

Enten dere besøker oss i forbindelse med konferanse, kurs, møte eller som sosial tur, har vi aktiviteter som kan passe. Vi skreddersyr et opplegg som tilpasses deres ønsker og tidsrammer.

Vi har turleder som gjerne tar dere med på tur og viser frem den unike naturen rundt Haukeliseter. Med Hardangerviddas start i nord og Setesdals- og Ryfylkeheiene i sør, finnes det mange fine dagsturmål – både på ski og til fots. Vi legger opp turen etter deres ønsker med tanke på varighet og vanskelighetsgrad. Vi har god plass på og rundt fjellstuen til aktiviteter. Vi kan arrangere ulike lagkonkurranser, natursti for både voksne og familier, grilling og god stemning i lavvoen, utendørs vedfyrt stamp og badstue med panoramautsikt over Ståvatn og fjellene sørover. Vi kan arrangere quiz for dere i peisestuen etter en dag med møte eller fjelltur.

Anbefalte vinteraktiviteter: Kitekurs/kiting, hundespannkjøring, topptur, fjellskitur, stamp og badstue.

Anbefalte sommeraktiviteter: Toppturer til fots, padling, fisking, gps løp, stamp og badstue med påfølgende bad i iskaldt fjellvann.

Se www.haukeliseter.no for mer informasjon

På fjellet. Ved veien. Alltid åpent

Haukeliseter fjellstue

Haukelivegen 2917, Edland, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
48 35 60
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Spabehandling

Spabehandling

Rom

Rom

Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Nansensalen 60 32 30 24 45
Nupstuen 15 12
Spisesalen 80 40 50 30 70