Hitchhiker - Vulkan Matsal

Maks kapasitet (gjester):
Maks antall i største møterom (kino): 110

Hitchhiker har med sin beliggenhet i 2 etasje på Mathallen vært inspirert av gatemat fra hele verden siden starten i 2015, men siden 2019 har kjøkkenet ønsket å ta et dypdykk i det asiatiske farvann.

Hitchhiker er for mange mer et spisested enn en restaurant. Vi er kjent for å introdusere uimotståelige retter konstruert og gjenskapt med egen vri. Hos oss kan du få to land fra hver side av kloden kombinert i én og samme rett. Menyen endres hyppig etter sesong med fokus på smaksrike retter.

Vår meny kan bestilles som en tasting meny med seks retter eller som á la carte-retter. Våre retter egner seg godt som deleretter for de som ikke klarer å bestemme seg eller som ønsker seg et sosialt måltid. Hos oss vil du finne en stor bar med et godt utvalg av flaskeøl, naturvin, drinker og annet snop fra alle verdens kanter.

Den fullstendige Hitchhiker-opplevelsen får du når du bestiller vår sett-meny, som varierer avhengig av sesongens varer. Hitchhiker handler om streetfood, lettbeint stemning og å dele med dine venner.

“Med flere år på ryggen som landets første streetfood-restaurant har vi siden åpningen vært på jakt etter å skille oss ut og være i forkant av kulturen. Alltid digg mat!”

Kom innom på middag i andre etasje på Mathallen for en kulinarisk reise! Kapasitet: Hovedrestaurant: 35 - 50 Total kapasitet: 88

Vulkan 5, Oslo

Maks kapasitet (gjester):
Maks antall i største møterom (kino): 110