Hotel Bergen Børs

Antall hotellrom: 127
Har ikke møterom

I april 2017 åpnet Bergens mest sentrale hotell med 127 rom i den gamle bygningen til Bergen Børs, beliggende mellom Vågsallmenningen, Torget og Torgallmenningen. Her blir gjestene godt ivaretatt i imponerende omgivelser – blandingen av klassisk eleganse og moderne stil gjør dette til et helt eksepsjonelt sted. Eksentriske detaljer, et islett av magi og historien i veggene gir hotellet en innbydende atmosfære.

Hotellet er en skjult skatt i hjertet av byen, hevet over folkelivet i gatene nedenfor. Den fantastiske beliggenheten legger forholdene til rette for at gjestene skal kunne nyte Bergens vakre natur og yrende kulturliv. Herfra har de utsikt over byens fisketorg, havn og åpne plasser, og over takene til historiske bygninger mot fjellene Ulriken og Fløyen.

Rommene i Bergen Børs har et interiør som kombinerer avslappet luksus og de rene linjene fra nordisk design. Fasilitetene gjør oppholdet til en helt spesiell opplevelse, og de 127 rommene vil tilfredsstille selv de høyeste forventninger. Hotellet tilbyr standardrom, 15 store rom med flott utsikt og 13 rom som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Suitene er designet for å gi gjestene en opplevelse som varer lenge. Bergen Børs har både juniorsuiter og 12 eksklusive suiter som går over to etasjer; og én suite som var tidligere bankdirektørens kontor.

På Bergen Børs kan gjestene naturligvis velge blant utsøkte spiseopplevelser og flotte salonger med varm atmosfære.

Bergen Børs Hotel åpnet dørene for sine kvalitetsbevisste gjester i april 2017!

Torgallmenningen 2, Bergen

Antall hotellrom: 127
Har ikke møterom
Rom
Restaurant
Bar
Tilgjengelighet
Parkering
Trimrom
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Styrerom 12

Møterom

Styrerom

Styrerom: 12