Hotel Sverre

Storgaten 45, Sandnes, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
69 120

Hva med konferanse eller kurs på Hotel Sverre?

Vårt konsept med tradisjonsrike og hyggelige lokaler, den sentrale beliggenheten og vårt svært serviceinnstilte personale er en fin ramme for forretninger, overnattinger, samt sosialt samvær. Spisetuen er Hotel Sverres storstue. Lokalet har utsikt mot parken og den flotte kirken. Lokalet er perfekt til større arrangement og kan ta inntil 120 personer. Passer også godt for mindre arrangement.

Her har vi stor tro på at du vil finne den gode følelsen av å være velkommen og bli tatt vare på med glad gjestfrihet. Vi har et utmerket samarbeid med den unike restauranten på søsterhotellet vårt, GamlaVærket. Skulle møtet dra ut til lunsjtider bestiller vi gjerne mat til dere.

Hotel Sverre ligger svært sentralt i Sandnes med gågaten som nærmeste nabo. Med alle byens fasiliteter som butikker, restauranter, tog og busstasjon, samt det nye Vitensenteret i umiddelbar nærhet. Med sine 69 rom, utstråler hotellet en koselig og uformell stemning, der vi gjør vårt aller beste for at du skal få et trivelig og behagelig opphold.

Hotel Sverre

Storgaten 45, Sandnes, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
69 120
WiFi

Wifi

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Store Terrinen 120
Lille Terrinen 50