Hotel Sverre

Antall hotellrom: 69
Maks antall i største møterom (kino): 120

Kurs & Konferanse - Midt i hjertet av Sandnes

Med gågaten som nærmeste nabo har vi alle byens fasiliteter som butikker, restauranter, tog og busstasjon, samt det nye Vitensenteret i umiddelbar nærhet. Velkommen til en koselig og uformell atmosfære, der vi gjør vårt aller beste for at du skal få et trivelig og behagelig opphold. Våre tradisjonsrike og hyggelige lokaler, samt sentrale beliggenheten og svært serviceinnstilte personale legger en fin ramme for kurs, konferanse, overnattinger og sosialt samvær.

Våre moderne kurs- og konferansefasiliteter har naturlig dagsbelysning og er basert på fleksible romløsninger slik at vi kan ta imot alt fra 2-120 gjester. Vi sørger for alt av audiovisuelle hjelpemidler, trådløst internett, flippover og møte-materiell foruten diskret bevertning som enten kan nytes i vår salong utenfor møtesalen, eller nede i bibliotekets komfortable salong.

Her har vi stor tro på at du vil finne den gode følelsen av å være velkommen og bli tatt vare på med glad gjestfrihet. Vi har et utmerket samarbeid med den unike restauranten på søsterhotellet vårt, GamlaVærket. Skulle møtet dra ut til lunsjtider bestiller vi gjerne mat til dere.

Storgaten 45, Sandnes

Antall hotellrom: 69
Maks antall i største møterom (kino): 120
Rom
Parkering
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Store Terrinen 120 50 40 80 100
Lille Terrinen 60 40 24 24 60

Møterom

Store Terrinen

U-bord: 40 Skoleoppsett: 50 Styrerom: 80 Bankett: 100 Kino: 120

Lille Terrinen

U-bord: 24 Skoleoppsett: 40 Styrerom: 24 Bankett: 60 Kino: 60