Hotell Hamn i Senja

Antall hotellrom: 70
Maks antall i største møterom (kino): 150

Hamn i Senja - ditt neste møtested med gode opplevelser!

Det historiske fiskeværet Hamn i Senja er i dag en resort med mange opplevelsestilbud og har hele Senja som boltreplass for opplevelser og aktiviteter ute i naturen. Alle rom har en høy standard med kvalitet og komfort du forventer fra et moderne hotell. Er du ute etter noe helt spesielt til ditt neste styremøte, prøv våre Aurora rom med rå utsikt og unikt interiør (8) Det finnes fire konferanserom med sitteplasser fra 12 til ca 150 personer.

Total kapasitet er 70 rom med totalt ca 140 sengeplasser, fordelt på 28 leiligheter med 2 eller 3 soverom, samt 8 Aurora rom. Alle soverom i leiligheter har egne bad, og fungerer som selvstendige hotellrom.

I Hamn får du en avslappende og uformell atmosfære rundt ditt møte, og mange gode mingle-områder for uformell eller formell dialog mellom gjestene. Senja er en gavepakke av vakre naturomgivelser, og fra Hamn har du perfekt utsikt til både midnattssol og nordlys, spennende vær, majestetiske fjell og en idyllisk skjærgård. En fin inspirasjon for å få til de gode møtene.

Når dere kommer til Hamn finnes et stort utvalg av aktiviteter tilgjengelig rett utenfor møterommet, og man finner opplevelser som passer for alle. Her kan man bl.a. nyte idylliske Bergsfjord og fjellene rundt i et av våre fire boblebad - dette vil helt sikkert være et av høydepunktene under oppholdet hos oss.

Velkommen til et hyggelig opphold med nye minner å ta med hjem.

Med fly til Bardufoss og 1,5 t. langs veien til Hamn - så er dere midt i smørøyet for en god konferanseoppplevelse.

Hamnveien 1145, Skaland

Antall hotellrom: 70
Maks antall i største møterom (kino): 150
Rom
Restaurant
Bar
GRATIS parkering

Gratis

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Bryggeloftet 150 90 36 20 155
Krambua 70 50 32 20
Væreier Lunds stue 12
Naustet 16 16 14

Møterom

Bryggeloftet

U-bord: 36 Skoleoppsett: 90 Styrerom: 20 Kino: 150

Krambua

U-bord: 32 Skoleoppsett: 50 Styrerom: 20 Kino: 70

Væreier Lunds stue

Styrerom: 12

Naustet

U-bord: 16 Skoleoppsett: 16 Styrerom: 14