Ingierstrand Bad & Restaurant

Maks kapasitet (gjester): 500
Maks antall i største møterom (kino): 300

Med vår unike lokasjon, spesielle arkitektur og kvalitetsmat er vi et populært sted for bryllup, sommerfester, kick-offs, kundearrangement. Ingierstrand Bad kan leies for lukkede selskaper fra april til september, og vi hjelper deg å skreddersy ditt arrangement for alle anledninger. Vi kan ta imot grupper fra 20 til 1000 gjester og tilbyr blant annet: God plass til mingle og aperitiff, scene for taler og underholdning, dansegulv både inne og ute og stor uteservering.

Arkitektene var pionerer innen modernistisk arkitektur i Norge. Ingierstrand Bad Restaurant er et ikon i norsk moderne arkitekturhistorie og regnes som et av hovedverkene i norsk funksjonalistisk arkitektur. Arkitektene uttalte selv at deres målsetning var å tilpasse bygningene til det kuperte terrenget «så den landskapelige skjønnhet understrekes, og arealet ikke overmøbleres»

Ingierstrand Bad Restaurant gjenåpnet i all sin prakt i mai 2013 som spisested og selskapslokale. Badet ligger i Oppegård kommune, men er eid av Oslo kommune.

Ingierstrand Bad Restaurant er tilknyttet en stor parkeringsplass med gratis parkering

Offentlig transport: Tog til Kolbotn fra Oslo S og buss 907 til Ingierstrand

Vi hjelper også gjerne med båt eller buss transport til og fra badet.

Ingierstrandveien 30, Oslo

Maks kapasitet (gjester): 500
Maks antall i største møterom (kino): 300
Restaurant
Bar