Kamben Høyfjellshotell

Gol, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
40 0 0

Hva med konferanse eller kurs på Kamben Høyfjellshotell?

Kamben er et perfekt sted for bedrifter/firmaer som ønsker en annerledes ramme rundt et kurs. Kjempefin måte å kombinere det faglige med det sosiale. Vi kan tilby en konferansesal, med AV-utstyr. Mindre grupperom er selvfølgelig tilgjengelig. Konferansesalen er lys og luftig, med utgang til en stor balkong. Hotellet kan reserveres kun for arrangørens gruppe – hvis ønskelig!

Kamben Høyfjellshotell ligger høyt og fritt på Golsfjellet mellom Hallingdal og Valdres. Vi har bevart den gamle stilen med lune tømmervegger, rosemaling og bonde romantisk atmosfære. Alle våre rom har full standard, – på noen rom har vi bevart den bonderomantiske stilen. Her kan du oppleve en drømmenatt i himmelseng!

Vi har 40 rom og flere i bonde romantisk stil, og 6 hytter for utleie. KULA er en hytte for 7 personer, med boblebad, 3 soverom, stue og kjøkken. STÆDEHYTTA er en stor tømmerhytte med plass til 5 personer, hems, stor stue med peis, bad og kjøkken. 4 nye hytter på et lite hyttetun, rett ved siden av hotellet. Hver hytte på 50 kvadrat, med 2 soverom, hems, 2 bad, stue og kjøkken.

Kamben Høyfjellshotell

Gol, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
40 0 0
WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Rom

Rom